VIDEO SNIMKA UHIĆENJA: POLICIJSKA AKCIJA DORINA Priveden nekadašnji čelnik Ureda državne uprave Mladen Kancelar

VIDEO SNIMKA UHIĆENJA: POLICIJSKA AKCIJA DORINA Priveden nekadašnji čelnik Ureda državne uprave Mladen Kancelar

Tijekom razgovora Mladen Kancelar djelovao je naizgled opušteno, nekoliko se puta i nasmijao u razgovoru s djelatnicima policije. Napetost se međutim mogla uočiti na licima članova obitelji koji su prisustvovali razgovoru. Donosimo prve fotografije i video uhićenja Mladena Kancelara , javlja istra24

Prvi privedeni u ranojutarnjoj policijskoj akciji kodnog imena Dorina nekadašnji je čelnik Ureda državne uprave Istarske županije Mladen Kancelar.

U njegovu su kuću u zaseoku Frkeči kraj Barbana rano jutros ušli djelatnici policije i PNUSKOK-a.

Kancelar je s policajcima razgovarao na terasi pred kućom, a nakon dva sata pretresa tijekom kojeg su mu pregledani kuća i auto odveden je u policijskom automobilu.

Tijekom razgovora Mladen Kancelar djelovao je naizgled opušteno, nekoliko se puta i nasmijao u razgovoru s djelatnicima policije. Napetost se međutim mogla uočiti na licima članova obitelji koji su prisustvovali razgovoru. Posebno je na njih djelovalo prisustvo kamere Istra 24 koju su vrlo rano uočili.

Nakon otprilike sat vremena razgovora policijski djelatnici pristupili su pretresu automobila, a nakon toga i manje zgrade u sklopu obiteljske kuće.

Nakon pretresa Kancelar je pred policajcima potpisao niz dokumenata, a potom je uz pratnju dvoje djelatnika policije ispraćen u civilnom automobilu.