Žena za kojom su 80-ih uzdisali muškarci, vjenčala se za svoju dugogodišnju partnericu

Žena za kojom su 80-ih uzdisali muškarci, vjenčala se za svoju dugogodišnju partnericu

Samantha Fox ovaj vikend je i ozakonila vezu s dugogodišnjom djevojkom Lindom Olsen.

Samantha Fox 80-ih je bila seks – simbol, a popularnost je stekla zahvaljujući The Sunu koji je objavljivao njezine fotografije. Zbog svojih savršenih proporcija 90-60-90 ubrzo je postala jedan od najzaposlenijih modela u Velikoj Britaniji i mamila je uzdahe muškaraca diljem svijeta. Muškarci diljem svijeta bili su razočarani kad je Samantha u svojoj knjizi objavljenoj 2003. godine priznala kako ljubuje i s muškarcima i ženama, a ovaj vikend je i ozakonila vezu s dugogodišnjom djevojkom Lindom Olsen. 

FOTO: INSTAGRAM

Vjenčale su se u Essexu na raskošnoj ceremoniji, a 56-godišnja seks ikona je blistala u bijeloj svadbenoj haljini bez naramenica. Uzvanike je zabavljao norveški pop duo Bobbysocks – kojeg čine članice benda Elisabeth (Bettan) Andreassen i Hanne Krogh, a nastupila je i Lisa Stokke. U Lindu se Samantha zaljubila 2016. godine i nakon objave zaruka planirale su se vjenčati 2020. godine, ali pandemija im je poremetila planove i sve su odgodile.

– U Lindu sam se ludo zaljubila i odmah sam znala da s njom želim biti zauvijek. Na Valentinovo 2020. upitala me želim li joj biti supruga. Kleknula je na jedno koljeno i bilo je sve jako tradicionalno. Plakala sam, a plakala je i ona – otkrila je Samantha kako je izgledala prosidba. Kada je objavila svoju knjigu Fox je otkrila kako je zaljubljena u svoju menadžericu Myru Stratton, a Samantha je bila slomljena kada je Myra preminula 2015. godine.

Kada je zahvaljujući svojim senzualnim fotografijama stekla slavu Samantha se odlučila upustiti i u glazbene vode i 1986. izdala je album „Touch me“. Kritika nije baš bila oduševljena njezinim vokalnim mogućnostima, i taj album je uvršten među stotinu najgorih pop ploča svih vremena. Njezini obožavatelji nisu obraćali pažnju na te kritike i svaki njezin koncert je bio iznimno posjećen pa je tako u Indiji nastupila pre 70 tisuća ljudi u tri grada., doznaje večernji list