Nikad bujniji dekolte Žanamari je istaknula u seksi crvenoj haljini, komotno može stati uz bok svjetskim divama!

Nikad bujniji dekolte Žanamari je istaknula u seksi crvenoj haljini, komotno može stati uz bok svjetskim divama!

Žanamari Perčić na Instagramu je objavila niz fotografija i izazvala divljenje svojih brojnih obožavatelja.

40-godišnja Žanamari u kreaciji s prorezom s prednje strane istaknula je vitku liniju i noge, ali i nikad bujniji dekolte, s kojeg nije lako skinuti pogled.

“Crvena boja ti stoji savršeno”, “Nestvarna si”, “Bomba”, “Ljepotica”, “Izgledaš sjajno”, “Oduzimaš nam dah”, “Ikona”, “Prekrasna”, “Lijepa haljina”, “Wow, kako moćno”, “Divna”, “Kakva žena”, “Elegantno, odmjereno, prekrasna”, nahvalili su je obožavatelji u komentarima.

FOTO: ŽANAMARI / INSTAGRAM

Žanamari je privukla veliku pozornost na nedavno održanom CMC festivalu u Vodicama, na kojem se pojavila u vrućim traper-hlačicama, koje su istaknule njezine vitke noge, a asimetrični bijeli bodi otkrivao je njezinu desnu ruku. Stajling je ukrasila s ponešto šarenog nakita te je crvenim ružem istaknula usne.

Zgodna Žanamari na svojem profilu na Instagramu često dijeli fotografije i snimke iz teretane te je tako pokazala koliko joj je bitan zdrav život, ali i izgled. Proteklih mjeseci naporno se pripremala za nadolazeću sezonu kako bi izgledala što bolje, a mi moramo priznati da je uspjela.

FOTO: ŽANAMARI / INSTAGRAM

Osim naših, često je na društvenim mrežama podržavaju i strane zvijezde. Objavila je fotografiju s bodibilderom Stjepanom Ursom, a američki glumac Jason Shah komentirao je “samo naprijed, rock-zvijezdo”., prenosi dnevnik.hr