Đogaš predstavio listu HDZ-a za Gradsko vijeće: ‘Jamčimo da ćemo smijeniti nesposobnu vlast‘; Evo tko mu je stao uz rame

Đogaš predstavio listu HDZ-a za Gradsko vijeće: ‘Jamčimo da ćemo smijeniti nesposobnu vlast‘; Evo tko mu je stao uz rame

Kandidat za gradonačelnika Splita Zoran Đogaš predstavio je koalicijsku listu HDZ-a, HSS-a i nestranačkih kandidata s kojom ide na izbore za Gradsko vijeće Splita 26. lipnja. Lista je jedinstvena na ovim izborima, tvrdi Đogaš, jer se sastoji od liječnika, sportaša, poduzetnika i menadžera sa stranačkom, ali i nestranačkom dimenzijom, koje povezuje posvećenost i volja za rad na boljitku Splita., javlja slobodna dalmacija

Lista HDZ-a za Gradsko vijeće:
 

1. Zoran Đogaš

2. Vice Mihanović
3. Tomislav Šuta
4. Zrinka Mužinić Bikić
5. Željka Karin
6. Dražen Budimir
7. Toni Tomas
8. Tomislav Prljević
9. Ivana Zelić Relata
10. Vladimir Aljinović (HSS)
11. Domagoj Bajić
12. Jakša Balov
13. Krešimir Čaljkušić
14. Joško Reić
15. Ivica Budimir
16. Ante Punda
17. Jelena Burazin
18. Marijan Bašić
19. Tomislav Đonlić
20. Ivan Jagnjić
21. Vide Popović
22. Marijan Čelan
23. Pero Ljubičić
24. Sven Maretić
25. Bruno Stričević
26. Miljenko Modrić
27. Ivica Kusić
28. Stipe Čogelja
29. Domagoj Maroević
30. Petar Škorić
31. Andro Krstulović Opara

Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Split Vice Mihanović istaknuo je da su okupili stranačke i nestranačke ljude iz splitskog javnog života, ugledne liječnike i profesore, poduzetnike, predstavnike različitih kotara. Ova lista, kaže Mihanović, šalje poruku snage i jedinstva.

– Naša lista jedina jamči Splitu da će smijeniti ovu nesposobnu vlast koja u godinu dana nije napravila apsolutno ništa. Proučite druge liste, pune su anonimaca – istaknuo je Mihanović i dodao da će u svojem radu nastaviti sve one projekte koji posljednjih godinu dana, zbog nesposobnosti bivšega gradonačelnika i njegove ekipe, stoje u ladicama. Mihanović je dodao da će surađivati s okolnim gradovima, Županijom, ali i s državom jer je to na dobrobit Splita i jedini način na koji se mogu riješiti splitski svakodnevni problemi.

Nestranački kandidat na listi Sven Maretić, koji se snažno zalaže za osobe s invaliditetom i ostale ranjive skupine, naglasio je da je ostao razočaran situacijom u gradu proteklih godinu dana, zbog čega danas, kako kaže, ne možemo reći da smo na nuli, nego u debelom minusu.

LISTA S TEŽINOM I SNAGOM

– Ova prethodna vlast dva se puta dirala u nas osobe s invaliditetom i to nam nije donijelo ništa dobro ni pozitivno. S druge strane, Zoran Đogaš pokazao je otvoreno razmišljanje o nama i zajedno ćemo nastaviti raditi na prilagodbi Sustipana, Gradskog kazališta lutaka, ugradnji liftova na bazenima, hospiciju i objektu “Četiri palme”. Mi želimo biti jednaki dionici ovoga društva i inzistirat ćemo na projektima koji će nam to omogućiti – zaključio je Maretić.

Kandidat s liste Vide Popović, splitski liječnik i dugogodišnji predsjednik udruge “Benedikt”, istaknuo je da je Split u posljednjih godinu dana postao talac i da stagnira.

– Ova lista ima težinu i snagu i krajnje je vrijeme da izaberemo ljude s pokrićem, koje ne zanima sitno politikantstvo, koji grade mostove, a ne dijele, a sve za naš Split – zaključio je Popović.

– Mi smo HDZ united, fraza koja najbolje opisuje jedinstvo i snagu ljudi koji su na popisu i uz mene na ovim izborima. Dobro pogledajte liste drugih stranaka i proučite imena te ih usporedite s ovima koje možete pronaći na listi HDZ-a i vidjet ćete značajnu razliku. Najsposobnija smo grupa koja može voditi grad. Uz mene su dokazani pojedinci koji vole Split i koji su spremni za njega ginuti – zaključio je Zoran Đogaš i dodao da je ponosan na listu koja će okupljati sve one kojima je Split prvi i jedini i surađivati s njima.

FOTO: HDZ