Vitasović je sretan s 25 godina mlađom djevojkom, ali prisjetio se teškog trenutka: Bio sam na podu – mrtav

Vitasović je sretan s 25 godina mlađom djevojkom, ali prisjetio se teškog trenutka: Bio sam na podu – mrtav

U razgovoru za UNA TV otkrio kako su mu liječnici u bolnici osim koronavirusa dijagnosticirali i bronhitis te upalu pluća, a situacija je bila kritična.

Prije tri mjeseca pjevač Alen Vitasović (53) završio je na bolničkom liječenju nakon što se zarazio koronavirusom. Bio je jako loše i završio je na odjelu intenzivne njege, a sada je u razgovoru za UNA TV otkrio kako su mu liječnici u bolnici osim koronavirusa dijagnosticirali i bronhitis te upalu pluća, a situacija je bila toliko kritična da je jedno vrijeme nije mogao samostalno hodati., prenosi večernji list

– Stvarno sam bio na rubu, na podu – mrtav. Bez zraka sam ostao, sestre i doktori su me oživljavali. Nešto mi se u mozgu dogodilo, neki klik

– e nećeš, majku ti tvoju, ovako kao neko jadno pseto umrijeti, nećeš i digao sam se. Još uvijek nisam dobro i oporavljam se, jučer sam nakon deset godina plivao u moru i  – rekao je glazbenik u intervju. Rekao je kako bi svoj život volio završiti na pozornici. Pričajući o djeci, sinu Ivanu i kćeri Miji glazbenik se rasplakao kada se prisjetio kako su ga djeca posjećivala dok je bio loše. S puno ponosa je pričao o djeci koja su se sada osamostalila i imaju svoj posao. Bio je jako emotivan tijekom intervjua i rasplakao se dok je pričao o nedavnom nastupu nakon duže pauze. 

– Ja sam teški romantičar, ali problem kod mene je bio što ja želim da neka žena osjeti bez da joj kažem ili pokažem da je volim. Ne želim materijalno napraviti dokaz neke ljubavi, a mnoge žene žele baš to. – rekao je Vitasović.