Sin bivšeg HDZ-ovog ministra služio mladu misu…

Sin bivšeg HDZ-ovog ministra služio mladu misu…

Fra Antonio Kirin, sin gradonačelnika Virovitice Ivice Kirina, u nedjelju je služio mladu misu u župnoj crkvi sv. Roka u Virovitici pod geslom “Radujte se u Gospodinu uvijek! Ponavljam, radujte se!”

Nakon roditeljskog blagoslova koji su mu ispred crkve podijelili majka Sanja i otac Ivica, fra Antonio je započeo svetu misu, piše icv.hr. Kasnije je mladomisnik zahvalio svima koji su sudjelovali na njegovu životnom putu – prvo Bogu, roditeljima i bratu, bakama, djedovima, cijeloj obitelji i rodbini, prijateljima, zajednici Frame, svim svećenicima i magistrima koji su ga pripremali za ovaj dan otkako je osjetio poziv u srcu. 

“Danas sam ovdje zahvaljujući Bogu i svima vama koji ste me podržavali, koji ste vjerovali u mene i koji ste za mene molili. Hvala vam od srca na tome. Preporučam se u vaše molitve i dalje”, rekao je fra Antonio, koji je po završetku mlade mise sa svojom subraćom roditeljima, bratu, obitelji i svima podijelio zajednički, ali i zasebni mladomisnički blagoslov.

Podsjetimo, fra Antonio Kirin stariji je sin HDZ-ovog gradonačelnika Virovitice Ivice Kirina, ujedno i bivšeg ministra unutarnjih poslova. Antonio Kirin zaređen je u listopadu 2021. u crkvi Župe sv. Ivana XXIII. pape u Zagrebu. Trenutno je namješten u Trsatu, a krajem mjeseca će se znati koja će biti njegova prva “svećenička župa”., prenosi direktno.hr