Pijana Ana-Marija (26) uhićena na benzinskoj jer je tukla zaposlenicu…

Pijana Ana-Marija (26) uhićena na benzinskoj jer je tukla zaposlenicu…

Mortus pijana Ana-Marija (26) uhićena je nakon što je počinila rusvaj na benzinskoj postaji KTC-a.

Prema presudi, sve se dogodilo u ožujku oko 18.30 sati. Ana-Marija je bila pod utjecajem alkohola od čak 2,71 promil i zaposlenicu benzinske optužila je da joj je uzela novac., doznaje danica.hr

“Na naročito drzak i nepristojan način narušavala je javni red i mir tako što je djelatnicu benzinske postaje KTC, Senjska ulica 118A, Karlovac, Renatu (50) na njenom radnom mjestu vrijeđala riječima: Kurvo! Vraćaj mi novce!

Potom ju je i fizički napala tako što ju je uhvatila rukama za kosu, čupala i lupala glavom o metalne police, nakon čega se Renata uspjela udaljiti iz prostora benzinske postaje, prići vozilu taxi službe i zatražiti vozača da pozove policiju,

U tom trenutku ponovno prilazi okrivljenica Ana-Marija i ponovno fizički nasrće na nju i rukama ju odguruje od sebe, pri čemu Renata udara tijelom u vozilo taxi službe”, navodi se u nepravomoćnoj presudi.

Policija je vrlo brzo stigla na benzinsku i Ana-Mariju odmah strpala u pritvor u kojem je provela dva dana. Ovih ju je dana sutkinja proglasila krivom i osudila na novčanu kaznu od 350 njemačkih maraka, odnosno 1320,10 kuna. Od kazne joj se odbija 600 kuna jer je dva dana bila u pritvoru.

Osim toga, mora platiti i 330 kuna troškova prekršajnog postupka i alkotestiranja. Na prijedlog policije, Ana-Mariji je izrečena šestomjesečna zabrana približavanja benzinskoj postaji KTC-a na manje od 30 metara.