VIDEO Grmoja se pohvalio da je “razbucao HDZ-ove sendvičare”, oni mu odgovorili…

VIDEO Grmoja se pohvalio da je “razbucao HDZ-ove sendvičare”, oni mu odgovorili…

Mostov saborski zastupnik Nikola Grmoja održao je danas pred Ministarstvom vanjskih i europskih poslova konferenciju za medije o zviždaču Damiru Sabljaku. Pressicu je pokušala performansom omesti skupina prosvjednika iz Mladeži HDZ-a koje je Grmoja nazvao HDZ-ovim sendvičarima., javlja N1 televizija

Grmoja se poslije oglasio na Twitteru.
“Nadam se da će mediji objaviti kako sam danas ‘razbucao’ HDZ-ove sendvičare koje je Andrej Plenković po Vučićevoj špranci poslao na moju konferenciju za medije ispred Ministarstva vanjskih i europskih poslova, vezanu uz povratak diplomata Sabljaka na posao nakon četiri godine progona jer je razotkrio korupciju”, napisao je mostovac.
Nije dugo trebalo čekati na odgovor iz HDZ-a.
Rado smo se pridružili konferenciji za medije koju je danas održao saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja. Budući da se radi o osobi i stranci koji cjelokupno političko djelovanje zasnivaju na lažima i dezinformacijama, izradili smo prigodne kutije – čim Grmoja izreče neku laž, mi ćemo ju ispisati na papir i ubaciti u kutiju. Među ostalima, unutra se nalazi i ona upućena zastupniku Mariju Kapulici koja je, prema njegovom obećanju, trebala rezultirati povlačenjem iz politike (još čekamo), ali i brojne druge. Pošto se kutija prilično brzo puni, napravili smo ih više, kako bi bili spremni na daljnje Grmojine akrobacije u javnom prostoru. O tempu punjenja kutije ćemo vas sve izvještavati.
P. S. Jedna je već u potpunosti napunjena Grmojinim izjavama o pandemiji u razdoblju dok je još bio infektolog i epidemiolog”, napisali su iz Mladeži HDZ-a na Facebooku.