Poznati španjolski novinar oštro napao Modrića: ‘Kako si to mogao učiniti, u šoku sam’

Poznati španjolski novinar oštro napao Modrića: ‘Kako si to mogao učiniti, u šoku sam’

– Modrić je tražio Mbappéov dres?! Pa kako je mogao to učiniti? Od čovjeka koji je izigrao Real? Modrić je igrač Reala, a Mbappé se narugao tom klubu. To mora da je šala?

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić postigao je jedini pogodak protiv Francuske (1:0) u Ligi nacija na Stade de Franceu i konačno dočekao pobjedu nad galskim pijetlovima. No, detalj s kraja prvog poluvremena razbjesnio je španjolskog novinara Josepa Pedrerola koji vodi popularnu emisiju El Chiringuito. , piše večernji list

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić postigao je jedini pogodak protiv Francuske (1:0) u Ligi nacija na Stade de Franceu i konačno dočekao pobjedu nad galskim pijetlovima. No, detalj s kraja prvog poluvremena razbjesnio je španjolskog novinara Josepa Pedrerola koji vodi popularnu emisiju El Chiringuito. 

Naime, dok su igrači išli u svlačionicu, Modrić se zagrlio s Mbappéom i navodno ga tražio dres. A upravo je napadač PSG-a dugo zavlačio Real, govorio da će doći na Santiago Bernabeu, a onda iznenada odlučio ostati u Parizu. Mbappéa stoga navijači Reala, najblaže rečeno, ne vole.

– Modrić je tražio Mbappéov dres?! Pa kako je mogao to učiniti? Od čovjeka koji je izigrao Real? Modrić je igrač Reala, a Mbappé se narugao tom klubu. To mora da je šala? Zar ne znate da se narugao Realu? U šoku sam. Mislio sam da je Mbappé tražio Modrićev dres, ipak je on Zlatna lopta. To bi bilo u redu. No, Modrić je tražio dres čovjeka koji je prije tjedan dana odbacio Real. Zar ne mislite da je to strašno? – bjesnio je novinar.

Ostali gosti u studiju nisu se složili s tim stavom. Guti, bivši igrač Reala, ironično je izjavio:

– Treba zapaliti taj dres.