Komentar Mislava Bage: “Čak i da je bio hakiran i navučen… Mogle su mu se neke lampice upaliti.” Istaknuo i što je u svemu bilo najskandaloznije

Komentar Mislava Bage: “Čak i da je bio hakiran i navučen… Mogle su mu se neke lampice upaliti.” Istaknuo i što je u svemu bilo najskandaloznije

Reporter Dnevnika Nove TV Mislav Bago prokomentirao je seks-skandal suradnika bivšeg splitskog gradonačelnika Ivice Puljka.

Mislav Bago je za Dnevnik Nove TV komentirao navodno dopisivanje bivšeg splitskog gradskog vijećnika Luke Baričića s dvije djevojke iz Srbije, od kojih je jedna često naglašavala da je maloljetna.

“Uvijek ista reakcija Ivice Puljka. Umjesto da izraze žaljenje, možda i ostavku – oni kreću u napad. Čak i da je bio hakiran i navučen Puljkov suradnik – ne može se opravdati činjenica da poziva Aleksandru na sex.. U transkriptima koje smo vidjeli puno više ima ijekavice nego ekavice za nekoga tko je odrastao u Beogradu. Mogle su mu se neke lampice upaliti”, smatra Bago.

Ističe da mu je najskandaloznija bila Puljkova izjava u kojoj govori o seksualnom invaliditetu. “Dodatno je tog čovjeka uništio, koji je politički mrtav, a vjerojatno i emotivno. Danas je cijela nacija doznala da je invalid. Mislim da je krajnje neprimjereno za nekoga tko želi voditi drugi najveći grad u zemlji”, rekao je Bago.

Osvrnuo se i na Bojana Ivoševića. “Znamo koja je tajna Meghan Markle, ali ne znamo za ovo. Tri afere su bile u godinu dana. Dobro je kada šef ima povjerenje u najbliže suradnike, ali ne da ga drži u šaci, već Puljak bez Ivoševića ne može dobiti Split. On će ići do kraja. Nastavi li se ovako, Puljak će biti sljedeći”, zaključio je Bago.