Policija objavila detalje naleta auta na tramvajsku stanicu, vozač je bio mortus pijan…

Policija objavila detalje naleta auta na tramvajsku stanicu, vozač je bio mortus pijan…

PU zagrebačka se oglasila priopćenjem o jučerašnjem naletu automobila na tramvajsku stanicu u Zagrebu. Tri su osobe ozlijeđene u naletu automobila na tramvajsko stajalište u Zagrebu, u Aveniji Marina Držića u subotu poslijepodne, a vozač je priveden.

“Jučer, 11. lipnja 2022. godine oko 15.20 sati u Zagrebu 57-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 2,33 g/kg u organizmu upravljao osobnim automobilom riječkih registarskih oznaka marke „Honda“, a kretao se lijevom prometnom trakom istočnog kolničkog traka Avenije Marina Držića u smjeru sjevera.,3

Dolaskom do blizine raskrižja spojnog kolnika Slavonske avenije, nije svoje vozilo u kretanju držao na sredini obilježene prometne trake iz kojeg je razloga zahvatio rub kolnika te se nastavio nekontrolirano kretati da bi potom naletio na nadstrešnicu tramvajske stanice.

U prometnoj nesreći je teško ozlijeđena jedna maloljetna osoba kojoj je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, dok su ozlijeđene još dvije maloljetne osobe kojima je također liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.

Također, u prometnoj nesreći ozlijeđen je i 26-godišnjak kojemu je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju u Zagrebu, dok težina ozljede još nije okvalificirana. Težina ozljeda nije još okvalificirana ni kod 57-godišnjeg vozača, kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb”, navodi se u policijskom priopćenju.