Drama na parkiralištu: žena i ljubavnik dogovorili spoj, ali pojavio se i muž!

Drama na parkiralištu: žena i ljubavnik dogovorili spoj, ali pojavio se i muž!

Prava se drama zbog ljubavnog trokuta odvijala na parkiralištu ispred željezničke postaje kad su tamo iznenada stigli muž, žena i njezin ljubavnik.

Prema optužnici koju su bili podigli tužitelji, drama se dogodila u veljači oko 14.30 sati u Sesvetama, na parkiralištu kod željezničke stanice. Žena i ljubavnik dogovorili su se tamo naći, ali sa ženom je došao i muž, što je ljubavnika doslovce šokiralo., doznaje danica.hr

Zdenko (47) se na parkiralište dovezao osobnim automobilom sa svojom suprugom (43) koja se prethodno dogovorila s ljubavnikom (50) da će se na navedenom mjestu naći kako bi raspravili o prekidu njihove ljubavne veze.

Vidjevši ljubavnika supruge u automobilu na mjestu vozača, Zdenko je izašao iz vozila pa ušao u njegovo i sjeo pored njega, nakon čega je rukom potrgao krunicu s retrovizora. Iz brave vozila potom je uzeo ključeve automobila i rekao mu: ‘Ubit ću ti unučad i tebe, poznam 10 kriminalaca koji će to napraviti za mene s lakoćom’.

Ljubavnik odustao

Nakon toga je izašao pa se vratio i na suvozačevo sjedalo bacio ključeve koje je ranije uzeo. Na koncu je rekao: Zapamti, smrade, pobit ću ti unučad i tebe“, stajalo je u pravomoćnoj optužnici protiv Zdenka.

Općinski sud je najprije prihvatio kazneni nalog državnog odvjetništva te donio presudu kojom je Zdenko proglašen krivim za kazneno djelo prijetnje pa je osuđen na uvjetnu zatvorsku kaznu. No, suprug je podnio prigovor na kazneni nalog pa je sud potvrdio optužnicu i zakazao ročište.

“No, oštećeni je na raspravi u travnju povukao prijedlog za kaznenim progonom Zdenka, nakon čega je državno odvjetništvo, s obzirom su time nestale daljnje procesne pretpostavke za vođenje postupka, izjavilo da odustaje od optužbe”, otkrivaju tužitelji.

Nije poznato što se u međuvremenu dogodilo i zbog čega je ljubavnik odustao od kaznenog progona protiv supruga svoje bivše ljubavnice.