Udala se Blanka Vlašić, a dolazi i prinova….

Udala se Blanka Vlašić, a dolazi i prinova….

Blanka Vlašić objavila je radosnu vijest: udala se za belgijskog sportskog novinara Rubena van Guchta. Najbolja skakačica u vis svih vremena ima još jedan razlog za slavlje, uskoro očekuje i svoje prvo dijete.

Vjenčanje je održano u nedjelju u Splitu, a Blanka je najavila da će živjeti u Hrvatskoj i Belgiji.

“Rekli smo DA! Da, za izgradnju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti.

Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet” napisala je Blanka na Instagramu.

Hrvatska sportašica nije se ranije javno oglašavala o svojoj ljubavnoj vezi, no u Belgiji su kružile glasine o tome da je zajedno s belgijskim novinarom.

Naime, van Gucht je često objavljivao fotografije iz Hrvatske, pa se u belgijskim medijima počelo šuškati o tome da je u vezi sa Splićankom.

Međutim, Belgijanac je tada demantirao ove navode. Tvrdio je: “I ja sam čuo te glasine!”.

“Između nas se zapravo ništa ne događa. Jednom sam otišao kod Blanke na snimanje De Kleedkamera, prije otprilike tri godine.

Tada sam dobio inspiraciju za svoj novi projekt. Da, poslije sam je opet kontaktirao u tom pogledu. Ostali smo u kontaktu i ponekad je posjetim kad sam tamo.

No, između nas je sve prijateljski”, tvrdio je još krajem travnja.

Ruben van Gucht je i strastveni sportaš, trči maratone. Iza sebe već ima jedan brak. Od bivše supruge razveo se jer, kako je objašnjavao u belgijskim medijima, bio je previše posvećen poslu., piše novi list