Naša najutjecajnija fitness influencerica objavila vruće fotke s odmora, fit figurom pohvalila se pred gotovo 200 tisuća pratitelja!

Naša najutjecajnija fitness influencerica objavila vruće fotke s odmora, fit figurom pohvalila se pred gotovo 200 tisuća pratitelja!

Martina Boščić na Instagram profilu pokazala kako uživa na Sejšelima i pohvalila se utreniranom figurom na kojoj joj mnogi zavide.

Martina ima i vlastitu aplikaciju Bossfit.app s vježbama za fit figuru, kreirala je i vlastitu kolekciju badića naziva Bosskini swim, a želja joj je pokrenuti i sportsku liniju odjeće. 

Nakon završetka pandemije ova mlada poduzetnica iskoristila je svo moguće vrijeme na putovanja. Na svom Instagram profilu pohvalila se da trenutačno uživa na Sejšelima, a pratitelji joj zavide na njezinoj figuri.

Ispod fotografije na kojoj pozira ležeći u pijesku napisala je: “Sve što trebam je pijesak ispod mene”.

“Šta je ovo? Rekla sam, više nisam najcrnija”, “Najbolja fotka ikad”, “wooow” i još mnogo gorućih vatrica nizalo se u komentarima obožavatelja.

Martina na putovanja ne ide sama, društvo joj radi muškarac čiji identitet još uvijek skriva. 

U fitness se zaljubila još kao srednjoškolka, a na to su je potaknuli problemi sa štitnjačom.

”Počeli su problemi s aritmijama, prekomjernim znojenjem, dekoncentracija, užasne glavobolje, a bila je zima. Bilo mi je čudno da dolazim mokra u srednju školu”, prisjetila se u intervjuu za In magazin. 

Više pročitajte na dnevnik.hr

FOTO: MARTINA BOŠČIĆ/INSTAGRAM