TUROPOLJE ZAVIJENO U CRNO! Shrvana žena nakon pogibije dva člana obitelji i djeteta: ‘Sigurna sam da se nije divljalo autom’

TUROPOLJE ZAVIJENO U CRNO! Shrvana žena nakon pogibije dva člana obitelji i djeteta: ‘Sigurna sam da se nije divljalo autom’

FOTO:Ilustracija/Fotografija nema veze s događajem opisanim u tekstu.

Stravična nesreća u Ogulincu, zavila je Turopolje u crno. Podsjetimo, u subotu oko 17.50 sati, Ford Focus zagrebačkih oznaka sletio je s ceste i završio na krovu. Javlja ZAGREB INFO

“Vozač se vozilom nije kretao obilježenom prometnom trakom, već je vozilom skrenuo na meki teren kojom prilikom je naletio na metalni nosač prometnog znaka, a potom na betonski most kanala uslijed čega je došlo do nekontroliranog prevrtanja i izlijetanja vozila na makadamsku površinu gdje se vozilo prevrnuo na krov i zaustavilo”, kažu iz Policijske uprave zagrebačke čiji su službenici očevid obavljali do kasno u noć.

U teškoj nesreći život su izgubile tri osobe, a među njima i dijete. Shrvana članica obitelji poginulih za Jutarnji je dala kratku izjavu:

“Nemamo komentara. U velikoj smo boli i tuzi. Sigurna sam da se nije divljalo autom. Uvjerena sam da se auto pokvario. Ford je bio dosta star, mislim da je iz 2003., bio je uredno registriran i već se neko vrijeme oglašavao za prodaju za male novce, ali ljudi novca nemaju”.

Potreseni su i ostali mještani tog područja koji upozoravaju da se tom dionicom često pretjerano stišće papučica gasa, ali ne tvrde da je to uzrok ove tragedije.

Kako bi se dovršilo kompletno izvješće, čekaju se analize krvi vozača kako bi se utvrdilo je li mu možda pozlilo ili je bio pod utjecajem nečega. Također se mora potvrditi i identitet stradalih, jer dvojica muškaraca nisu imali dokumente uz sebe.

Vijest je na LINKU

DEMOS MEDIA