Mia Dimšić iz Torina: Jedva čekam drugu probu

Mia Dimšić iz Torina: Jedva čekam drugu probu

Mia Dimšić, hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, javila se iz Torina putem Skypea za emisiju “Dobro jutro, Hrvatska” uoči večerašnje druge probe. Javlja HRTV

Prva polufinalna večer u kojem će Mia nastupiti održava se u utorak, 10. svibnja, dok će finale biti 14. svibnja.

– Da bi stvari dobro funkcionirale, treba to sve dobro i isprobati, rekla je Zlata Muck Sušec, pojašnjavajući zašto je hrvatska delegacija tako rano stigla u Torino.

– Da bi vam radila akreditacija, morate se testirati uoči ulaska u Italiju i onda odmah kad prvi prvi put dolazite u  PalaOlimpico, danas će nas opet testirati da bi nam akreditacije radile, iako su u Italiji u nedjelju ublažili mjere, dodala je Zlata.

– Nakon prve probe je takav osjećaj, da danas jedva čekam drugu probu. Moji dojmovi s prve probe – vau, stajati na toj bini. Svi smo ja mislim bili jako opušteni, moja ekipa je super. Svi su profesionalci, znaju svoj posao, nije bilo problema, poručila je Mia Dimšić.

Mia je otkrila što ju očekuje danas osim probe.

– Idemo na drugu probu, ponoviti sve to ispočetka i idemo na jednu važnu pressicu, stalno smo u pokretu, a navečer druženje i opuštanje.

U prvom polufinalu sudjeluje 17 zemalja. 

– Nismo smjeli gledati probe drugih timova, ma Mia je najbolja, što da kažem, rekla je Zlata.

Imale su vremena i za upoznati Italiju.

– Dosta smo se prošetale, što u svom aranžmanu, što na organiziranim izletima. Meni se jako sviđa Torino, ima tih lijepih povijesnih kutaka koje vrijedi pogledati, jučer smo bili u jednoj prekrasnoj palači. Pale su i neke fotke, videi, da ljudi vide što se događa. Radimo punom parom i dok se odmaramo, kazala je Mia.

Vijest je na LINKU

DEMOS MEDIA