Tomašević o provjeri prislušnim uređajima: ‘To je praksa u velikim tvrtkama i nema veze s curenjem imena’

Tomašević o provjeri prislušnim uređajima: ‘To je praksa u velikim tvrtkama i nema veze s curenjem imena’

“Radi se o katalogu usluga vezanih za sigurnost, to je jedna od opcija koje će se možda koristiti, a možda i neće”, rekao je

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević održao je redovnu tjednu konferenciju za novinare o stanju u Gradu Zagrebu. Prije pressice, gradonačelnik je sa svojim zamjenicima posjetio ustanovu Dobri dom u Kosnici. Predstavljeni su i i rezultati projekata “Mreža za mlade za socijalno uključivanje” i “Centar za integraciju”, a kojih je Grad Zagreb bio nositelj.

Tomašević je naveo kako se u Dobrom domu dnevno pripremi nekoliko tisuća obroka i podijeli najsiromašnijima diljem grada.

“Izrazito smo ponosni što je Zagreb prošli tjedan odabran u 100 europskih gradova u misiji Europske unije koji će biti nositelji zelene tranzicije, klimatski neutralni i pametni gradovi”, rekao je zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet i dodao je da je ovo veliki iskorak za grad.

Prislušni pregledi u Holdingu

“Radi se o katalogu usluga vezanih za sigurnost, to je jedna od opcija koje će se možda koristiti, a možda i neće. Holding je veliko poduzeća, a korporativna sigurnost je važna za takve kompanije pogotovo kada su u pitanju javne nabave i optužnice USKOK-a, i to nema veze s curenjem imena u Holdingu”, rekao je Tomašević. , javlja RTL