Užas u Vinkovcima: Muškarac je udario šakom u glavu zato što je vozila sporo…

Užas u Vinkovcima: Muškarac je udario šakom u glavu zato što je vozila sporo…

Od liječnika je dobila potvrdu o ozljedama, razbijen nos, razbijena usna, hematom ispod oka

Martina Stojanović iz Županje je u utorak doživjela nešto nevjerojatno. Naime, na cesti nedaleko od vinkovačkog Kauflanda bila je žrtvom napada  muškarca (45-50 god) iz Vinkovaca. Muškarac, koji je vozio crni Audi, ju je nokautirao šakom u lice jer je bio iznerviran njezinom sporom vožnjom, piše 24sata.

Martina je policajka i majka hrabrog “lavića” koji je javnosti poznat po tome što je zbog urođenih deformacija nogu išao na operaciju u Ameriku.

“Bila sam na cesti možda 150 metara kad se on pojavio iza mene i nije me dugo pratio, ali ga je očigledno baš nerviralo što vozim 30, a dozvoljeno je 50. Doista jesam vozila sporo, no taj utorak nije bio moj dan. Bila sam kod liječnika i doznala ružne vijesti koje su me uznemirile.

Sjela sam za volan i krenula, a već nakon minutu ili dvije on je počeo nervozno trubiti i obilaziti me. No nije na tome stao. Čim me je obišao, stao je poprijeko ceste da me zaustavi, izašao iz auta i psujući hodao prema meni. Vidjela sam da je čovjek bijesan i očekivala sam verbalni duel.

Bio je nabildana gromada od 180 cm visine. Spustila sam prozor, što je bila greška, jer je on odmah zamahnuo šakom i udario me u lice. Sjedila sam u autu, vezana pojasom, na trenutak mislim da sam izgubila svijest jer ne znam što se dalje događalo. Samo sam osjetila da mi kroz nos curi krv, da mi bride usna i oko. Bila sam izvan sebe”, kaže Martina, kojoj su ljudi s ulice priskočili u pomoć.

Napadač je uz psovke i uvrede se brzo vratio u svoj automobil i pobjegao, pritom umalo izazvavši sudar s automobilom koji mu je dolazio u susret.

Martina je pozvala policiju pa su im svjedoci dali opis muškarca i njegova vozila. Martina je događaj objavila na svom profilu na Facebooku.

“Mali je svijet, ne možeš se zavući u mišju rupu macho!”, napisala je.

Od liječnika je dobila potvrdu o ozljedama, razbijen nos, razbijena usna, hematom ispod oka, sve ukupno lakše tjelesne ozljede, no dovoljne za prijavu za nasilje.