Ponudio joj sedam milijuna za sex – odbila ga je…

Ponudio joj sedam milijuna za sex – odbila ga je…

Muškarci su mi nudili hrpu novca samo da spavam s njima, kaže manekenka Jenna i dodaje da joj je jedan prvo ponudio 70.000 kuna da bude s njim, a onda stalno povećavao ponudu jer ga je odbijala

Jenna Lee je tijekom pandemije plaćala najam dvojici svojih prijatelja, a sada je progovorila i o nekim velikodušnim ponudama koje je dobila kao model.

Priznala je kako joj je jedan muškarac ponudio skoro sedam milijuna za seks s njom, ali ona ga je odbila, piše Daily Star.

FOTO: INSTAGRAM

– Imala sam dečke koji su mi nudili tonu novca – priznala je i dodala da joj je jedan muškarac prvo ponudio 70.000 kuna da bude s njim, a zatim je neprestano povećavao ponudu jer ga je odbijala.

– Ima milijarde, a ja sam bila jako mlada i nesigurna tako da nikad ne bih imala seks s tim čovjekom. Mislim da sam se samo zezala da vidim do kuda će to ići – dodaje.

FOTO: INSTAGRAM

– Natjerao je svog odvjetnika da sastavi ugovor od sedam milijuna kuna da odem u krevet s njim. Međutim, ja sam tada razmišljala, ako netko to plati, kao da će me ubiti kad dođem tamo – priča Jenna. Stoga je, unatoč iskušenju, manekenka odlučila odbiti muškarčevu ponudu, osjećajući se uplašeno mogućim posljedicama prihvaćanja.

FOTO: INSTAGRAM

Zapravo, Jenna je objasnila da je unatoč prirodi svog posla bila suzdržana u sadržaju koji je dijelila sa pratiteljima i odbijala je pozirati gola sve do treće godine karijere. To je ipak nije spriječilo da zaradi značajne količine novca putem platforme, piše 24sata.hr.

VIDEO: JANNELEE/ INSTAGRAM