Puljak, Ivošević i Kuzmanić službeno podnijeli ostavke…

Puljak, Ivošević i Kuzmanić službeno podnijeli ostavke…

Gradonačenik Splita Ivica Puljak i njegovi zamjenici Bojan Ivošević i Antonio Kuzmanić danas su i službeno podnijeli ostavke.

Kako javlja reporterka N1 iz Splita, službene ostavke podnijeli su Ivica Puljak, kao i oba zamjenika, Bojan Ivošević te Antonio Kuzmanić, koji je trebao ostati na poziciji kako bi hladni pogon grada funkcionirao.

“Biti za Split, a ne od Splita, naš je moto i nadam se da će to biti bez političkih opstrukcija nakon što nam građani ponovno daju povjerenje”, rekao je Puljak. Dodaje kako nisu htjeli biti taoci političkih proces i problema u Gradskom vijeću te su odlučili dati građanima da odluče. “Mi nismo htjeli dogovore sklapati u kafićima. Radije ćemo izgubiti na izborima nego se na takav način odnositi prema javnom novcu i građanima grada Splita. Danas je ostavku podnio i Antonio Kuzmanić, znajući da smoo u pravu kada smo tvrdili da on može ostati kao zamjenik voditi grad  i danas znamo da smo u pravu, ali nismo htjeli da izborni proces diskutiramo beskonačno o raznim pravnim smicalicama s HDZ-om”, kaže.

USKORO OPŠIRNIJE…