Stanković odgovorio Kerumu: ‘Ne brukaj se, bio si mi gost s kosom i bez kose. Nemaš tih para više’

Stanković odgovorio Kerumu: ‘Ne brukaj se, bio si mi gost s kosom i bez kose. Nemaš tih para više’

Nije dugo trebalo čekati na odgovor voditelja emisije NU2 Aleksandra Stankovića.

Željko Kerum na Facebooku je u ponedjeljak komentirao gostovanje Ivice Puljka u emisiji Nedjeljom u 2.

“Imam jedno pitanje za vas, zna li netko od vas Acka Stankovića da mi dogovori emisiju Nedjeljom u dva? I neka kaže koliko to košta? Može kompenzacija u bozonima! Pitanja ću mu ja dati da se ne muči i recite mu da me ne pita kako sam prevario stranku Pametno i maznuo im sredstva s računa. Ustvari neka me pita šta mu ja napišem. I recite mu da me pusti da onako uljuđeno tolerantno lažem. Brzinski ću lagat da me niko ne razumi. Eto toliko za sada…”‘, objavio je Kerum.

Nije dugo trebalo čekati na odgovor voditelja emisije Aleksandra Stankovića.

“Pita Kerum jel mu neko može reć kolko košta gostovanje kod Stankovića? Ne brukaj se Žele, bio si s kosom, bez kose, bila je seka… nemaš tih para više”, napisao je na svom Facebooku Stanković.

Podsjetimo, splitski gradonačelnik Ivica Puljak i njegov zamjenik Bojan Ivošević najavili su prošli tjedan ostavke, a Puljak je u emisiji Aleksandra Stankovića rekao kako Ivoševićeve pogreške nisu tolike da bi ga se odrekao te je u više navrata kritizirao Keruma prozvavši ga za klijentelizam, korupciju i nered dok je obnašao dužnost gradonačelnika. , piše večernji list