Lana Klingor Mihić pokazala kako izgleda nakon operacije: ‘Boli me kao sto đavola’

Lana Klingor Mihić pokazala kako izgleda nakon operacije: ‘Boli me kao sto đavola’

Naime, Lana je nakon 21 godinu odlučila promijenila implantate, no nije otkrila zašto se odlučila na taj potez. “Kući sam. Boli me kao sto đavola, ali s obzirom na to da sam to prošla, očekivano. Idem spavati i samo spavati”, napisala je Lana.

Pjevačica i PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić (41) javila se nakon operacije grudi. Naime, Lana je nakon 21 godinu odlučila promijenila implantate, no nije otkrila zašto se odlučila na taj potez. 

“Kući sam. Boli me kao sto đavola, ali s obzirom na to da sam to prošla, očekivano. Idem spavati i samo spavati”, napisala je Lana. 

FOTO: LANA KLINGOR MIHIĆ/INSTAGRAM

Lana se javila i prije no što je otišla na operaciju. 

“Nisam sklona laganju, skrivanju i znam da ćemo kad-tad potegnuti ovu temu. Pa je bolje da kažem odmah, da na kraju podijelim s vama svoje iskustvo i možda samim time pomognem nekome od vas ako imate neke dvojbe oko implantata u grudima. Ja sam svoje ugradila prije 21 godinu, izdojila propisno troje djece s njima i sad je vrijeme da ih promijenim. Sve razloge zašto i kako ću ostaviti za kasnije. Pusa od mene, vidimo se kad se probudim”, napisala je Lana pokraj prve fotografije. 

Bivša pjevačica grupe ET oduvijek je govorila kako su sitne korekcije u službi “otklanjanja” nekakvih kompleksa opravdane.

– Povećala sam grudi i korigirala nos. Bio je slomljen i disanje mi je bilo otežano, a ni oblik mi se baš nije sviđao – priznala je prije nekoliko godina Klingor Mihić., piše večernji list