VIDEO Vučić izašao iz frižidera i ušao u studio. Srpski mediji: Ovo je spektakularno…

VIDEO Vučić izašao iz frižidera i ušao u studio. Srpski mediji: Ovo je spektakularno…

ALeksandar Vučić, predsjednik Srbije i kandidat SNS-a na skorašnjim izborima u toj zemlji, gostovao je na TV Pinku, a u emisiju je došao ravno iz – frižidera.

Voditeljica Irina Vukotić otvorila je vrata frižidera, iz kojeg je izašao Vučić, a zatim joj poklonio teglu kiselih krastavaca. Publika je Vučića pozdravila gromoglasnim pljeskom, a on nije skidao osmijeh s lica. Očita je to aluzija na Vučićev predizborni spot u kojem se on nakon obraćanja studentici, doktoru i radniku, odlučio zatvoriti u frižider te iskočiti iz njega.

“Joj, eno ga, opet ovaj”, kaže muž.

“Stvarno. Samo što još iz frižidera ne iskoči”, prokomentirala je ona i otvorila vrata frižidera iz kojeg je izašao Vučić i pružio joj najveći stereotip kad je riječ o trudnicama – teglu kiselih krastavaca.

“Izvinite. Ali važno mi je da doprem do svakog građanina Srbije. Mnogo toga je ostalo da se uradi, potrebno nam je još puteva, još pruga, tvornica. Ako se ne varam, dobili ste subvenciju za rješavanje stambenog pitanja. E kad svi u Srbiji budu imali mogućnosti koje danas imate vi, nećete me toliko viđati. Trudimo se da to bude što prije.”

“Dotle, upamtite, ako ostanemo ujedinjeni s tim ciljevima pred sobom, jedina granica su naši snovi”, kaže Vučić i vraća se u frižider.

Spot završava tako da muž pita ženu je li stavila pitu u pećnicu.

“Hvala ti, ali samo nemoj iz rerne”, odvraća žena, piše index.hr.