Žele : Ne vjerujem da će Puljak dati ostavku, to je neki skeč. Ali kandidirat ću se

Žele : Ne vjerujem da će Puljak dati ostavku, to je neki skeč. Ali kandidirat ću se

ŽELJKO KERUM komentirao je najavu gradonačelnika Ivice Puljka i zamjenika Bojana Ivoševića da će podnijeti ostavke, nakon čega bi trebali ići novi izbori.

“Ne vjerujem da će dati ostavku. Ostavku gradonačelnik daje ako je bolestan ili se osjeća nesposoban za voditi Grad, davati ostavku i ponovno se kandidirati, nema matematike. A matematika je jasna, dva više dva su četiri. Zašto bi on kao gradonačelnik dao ostavku i ponovno se kandidirao za gradonačelnika? Tu nema nikakve logike. Tako da mi nije jasno zašto on to čini, ili je to neka priča, neki skeč…”, sumnjičav je Kerum. 

Kerum ne vjeruje da će Puljak riskirati svoju fotelju radi Ivoševića 

Podsjećamo ga da su vijećnici tražili ostavku Bojana Ivoševića i da su zamrznuli suradnju s Puljkom, a rekli su da će opet surađivati s njim ako Ivošević ode. 

“Nemaju što vijećnici tražiti ostavku Ivoševića, Ivošević je svojim radom i istupima sam sebi dao ostavku, nisu vijećnici. Ne vjerujem da je Puljak toliko spreman ići da bi on bio kolateralna žrtva zbog Ivoševića. Ja vjerujem da neće on dati ostavku”, kazao je Kerum za index.hr

Spreman je za kandidaturu ako Puljak zaista podnese ostavku

Na pitanje hoće li se kandidirati ako Puljak ipak održi obećanje i podnese ostavku, odgovorio je:

“Ako je da, naravno, ja ću se kandidirati ponovno jer smatram da sam najbolji kandidat i da će građani Splita shvatiti da im više eksperimenti ne trebaju, da trebaju izabrati čovjeka s iskustvom, znanjem, pameću i onoga tko je nešto napravio i za grad Split i za građane Splita. A ako ne da ostavku, izmislit će on nešto, ja bih se kladio”, podvukao je Kerum.