Detalji užasa u Prečkom: Tijelo 57-godišnjakinje pronašli radnici, sa suprugom je dan ranije viđena u šetnji…

Detalji užasa u Prečkom: Tijelo 57-godišnjakinje pronašli radnici, sa suprugom je dan ranije viđena u šetnji…

Nakon dvostrukog ubojstva u Pločama, nastavlja se krvavi niz u Zagrebu. U naselju Prečko u subotu prijepodne u stanu je pronađeno mrtvo tijelo 57-godišnjakinje, a policija sumnja na ubojstvo.

Završen je očevid u Prečkom. Tijelo je odvezeno u Zavod za sudsku medicinu. Policija sumnja na ubojstvo, a to je potvrdila i zamjenica županijskog državnog odvjetnika koja je vodila očevid. No, kako kaže, u ovom trenutku nemaju ni najmanje naznaka tko bi mogao biti počinitelj.

”Tijelo 57-godišnjakinje je pronađeno u subotu ujutro, kada su ispred njezinog stana došli radnici postavljati stolariju. U stanu je živjela sa svojim suprugom. S njim je dan ranije viđena u šetnji. U subotu ga nije bilo u zgradi”, izvijestio je reporter Dnevnika Nove TV Ivan Čorkalo.

Susjedi su zgroženi. Kažu da je riječ o srdačnom paru. Žena je u zgradi živjela otkako se izgradila. Nitko od stanara ne može vjerovati da se to dogodilo. Za sam događaj je većina stanara doznala iz – medija.

Opsežno kriminalističko istraživanje je u tijeku. Tijekom nedjelje bi trebalo biti objavljeno što je utvrđeno očevidom, piše dnevnik.hr.