Kolar i Ferlin nekoć su bili par, a sad mu je odbrusila: ‘Biži ća!’

Kolar i Ferlin nekoć su bili par, a sad mu je odbrusila: ‘Biži ća!’

Dvojac se upoznao kada je Robert bio voditelj radijske emisije ‘Tužibaba’ na Radio Rijeci. Gošća mu je bila Barbara Kolar i odmah su kliknuli

________________________________________________

Ajde, ovo je pandemijska mjera, biži od mene ća!, rekla je kolegi Robertu Ferlinu voditeljica Barbara Kolar u prvoj epizodi 10. sezone showa Zvijezde pjevaju Osam parova pokazat će svoje pjevačke sposobnosti i nastojati pobijediti, a jedan od parova su i Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca., prenose 24sata

Nakon što je Barbara ‘potjerala’ Ferlina, on joj je odgovorio:

– Nije ti ovo prvi put da si mi to rekla!

– Ohooo, počeli smo… – nadovezao se Battifiaca. Voditelji Robert i Barbara nekoć su bili u ljubavnoj vezi, pa je taj njihov razgovor odmah ‘razbudio’ gledatelje koji su se prisjetili te romanse. 

FOTO: HRT

Dvojac se upoznao kada je Robert bio voditelj radijske emisije ‘Tužibaba’ na Radio Rijeci. Gošća mu je bila Barbara Kolar i odmah su kliknuli. Nedugo nakon toga postali su par. Dugo su tajili vezu jer nisu htjeli da se u javnosti znaju detalji o njihovom privatnom životu. Osim toga, Ferlin je htio sačuvati taj podatak i zbog svoje djece, kćeri Martine i sina Nikole, koji su tada imali 17 i 13 godina. 

– I dalje su mi slatki zajedno – napisala je jedna pratiteljica na društvenim mrežama. 

Ove subote počela je jubilarna, 10. sezona emisije. U prvoj epizodi nitko od parova nije napustio show, ali to će se u idućoj epizodi promijeniti jer će ispasti par s najmanjim brojem bodova i glasova publike. U showu će se kandidati okušati u raznim glazbenim žanrovima, od rocka, popa preko rock’n’rolla, balade do dancea i novog vala.