Grašo kasnio na koncert sat vremena, svi ga dozivali, pa mu nakon prve pjesme sve oprostili

Grašo kasnio na koncert sat vremena, svi ga dozivali, pa mu nakon prve pjesme sve oprostili

Petar Grašo napunio je zagrebačku Arenu nakon pet godina, publika ga oduševljeno dočekala gromoglasnim pljeskom. U isto vrijeme u HNK osvojio je Večernjakovu ružu a glazbenika godine

U prepunoj Areni Zagreb u 20:30 klinci na tribinama su zazivali najdražeg pjevača: ‘Grašo! Grašo! A Graši ni traga ni glasa. Pjevač Petar Grašo(45) s početkom koncerta je kasnio sat vremena, a zasad ne znamo tko je ‘krivac’ za kašnjenje – organizatori koncerta ili pjevač. Dok su redari provjerili covid potvrde i publika uzela željeno piće, on je napokon stigao. Nakon prve pjesme ‘Jel’ Ti Reka Ko’ Graši je sve bilo oprošteno, publika mu je gromoglasnim pljeskom pokazala svoje oduševljenje.

– Prošlo je pet godina, prve dvije su brzo proletjele, nismo imali prilike družiti se, biti slobodni. Hvala vam sto ste čekali pet godina – rekao je Grašo.

Jedno je sigurno – kao i 2017. godine Grašo je napunio Arenu! Publika uz voljenog pjevača pjeva u sav glas, a njegove hitove znaju od riječi do riječi.

Grašina nova pjesma ‘Jel’ Ti Reka Ko’ kojom je otvorio večerašnji koncert ima 2.1 milijun pregleda na YouTubeu, a osvojio je i Večernjakovu ružu za glazbenika godine.

– Petar je izuzetno sretan zbog ove nagrade, iako zbog koncerta nije mogao biti tu. Nije mogao dobiti bolji poklon za sutrašnji rođendan – rekla je na pozornici Grašina sestra Buga, koja je za brata ponosno preuzela ružu., pišu 24sata