VIDEO Milanović: Ovo što Vučić govori….; Banožić dođe tamo, stavi si uniformu s prezimenom, lovačku kapu, demižonku i priča nešto….

VIDEO Milanović: Ovo što Vučić govori….; Banožić dođe tamo, stavi si uniformu s prezimenom, lovačku kapu, demižonku i priča nešto….

Predsjednik RH i vrhovni zapovjednik OS RH Zoran Milanović sudjeluje danas na obilježavanju 30. obljetnice osnutka i djelovanja 93. Krila Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) u Zemuniku.

VIDEO: RTL TELEVIZIJA

Ranije danas Milanović je bio u Splitu na obilježavanju 31. godišnjice osnutka Specijalne jedinice policije BATT SPLIT.

“Teško je kontrolirati nebo sedam dana u tjednu. To vjerojatno ne radi nitko. To kao što je slučaj s ovom besposadnom letjelicom, pitanje je tko bi to u realnom vremenu uspio oboriti. To što se Vučić hvali, vjerojatno ni oni to ne bi mogli oboriti”, rekao je Milanović.

Ponovno je kritizirao otkrivanje detalja iz istrage o letjelici.

“O ovome se ne govori dok nisi siguran što se dogodilo. Srećom, nitko nije nastradao”, rekao je Milanović.

“Istragu vodi obavještajna pukovnija, pobogu. To ne može raditi ni DORH ni policija, jer nemaju ta znanja. To je vojska. Elementarna građanska odgovornost je da se o tome ne lupeta. Njega (Plenkovića op. a.) držim ipak razumnim. Njegov ministar je potpuno izgubljen čovjek. Dođe tamo, stavi si uniformu s prezimenom, lovačku kapu, demižonku i priča nešto”, rekao je Milanović.

Hrvatska je i dalje jedna od najsigurnijih država s najsigurnijim gradovima, rekao je predsjednik, prenosi N1.

Uskoro opširnije…