Otkazan Stingov koncert u zagrebačkoj Areni i ostatku Europe, doznaje se razlog

Otkazan Stingov koncert u zagrebačkoj Areni i ostatku Europe, doznaje se razlog

Iako je trebao nastupiti krajem ožujka, Stingov koncert u Areni Zagreb odgođen je za jesen. Javlja ZAGREB INFO

Podsjetimo, legendarni kantautor u hrvatsku metropolu trebao je doći 21. ožujka u sklopu hvaljene turneje My Songs, na kojoj izvodi svoje omiljene pjesme iz dugogodišnje karijere ovjenčane sa 17 nagrada Grammy, s grupom The Police i kao solo izvođač. Osim zagrebačkog koncerta, zbog ograničenja nastalih uslijed pandemije, odgođeni su svi europski koncerti koji su se trebali održati od 7. od 21. ožujka.

Kupljene ulaznice vrijedit će i za novi datum u Areni koji će biti objavljen uskoro. Povrat novaca, za sve one neće biti u mogućnosti biti na koncertu u jesen, bit će moguć do 30 dana nakon objave novog datuma, najavljuju organizatori.

Sting u sklopu turneje pjeva najveće hitove kao što su “Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne”, “Demolition Man”, “Englishman In New York”, “Every Breath You Take” i “Message In A Bottle”. Pjevača prati električni rock ansambl, a predgrupa Stingu bit će njegov sin, glazbenik Joe Sumner. Sting je krajem prošle godine objavio album “The Bridge” koji je napisan i snimljen u godini pandemije, a predstavlja različite faze i stilove iz njegove karijere bez premca i crpi inspiraciju iz žanrova kao što su rock n’ roll, jazz, klasična glazbu i folk.

Vijest je na LINKU

DEMOS MEDIA