Ivošević teško optužio Slobodnu Dalmaciju: ‘U dva navrata odbili smo poslovnu suradnju od 460 tisuća kuna’

Ivošević teško optužio Slobodnu Dalmaciju: ‘U dva navrata odbili smo poslovnu suradnju od 460 tisuća kuna’

Splitski dogradonačelnik ispričao se novinarki Slobodne. Tvrdi da se takva

stvar više neće ponoviti

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević danas je prvi put stao pred kamere nakon što je prijetio (“napit ću ti se krvi”) novinarki Slobodne Dalmacije Nikolini Lulić. Nakon incidenta Ivošević se novinarki ispričao putem Facebooka te najavio da se “u sljedećem razdoblju povlači iz javnosti”, a bilo je govora i da će i ići na radionicu da “obuzda temperament”.

Ipak, uoči jutrošnje sjednice Gradskog vijeća dao je izjavu: “Znam da sam rekao da se neću obraćati medijima mjesec dana. To planiram održati, ovdje sam prije svega da napravim jedan ljudski čin koji je, smatram, potreban, a u onom trenutku nije bio moguć jer nisam bio u zemlji. Ispričavam se novinarki Nikolini Lulić i svakoj drugoj osobi koja se možda osjetila povrijeđena mojim riječima i načinom komunikacije. Tu sam lekciju naučio”.

‘Ovako nešto iz mojih usta se neće ponoviti’

Kaže da zna da mnogi neće vjerovati njegovoj isprici i riječima da se to neće ponoviti. “Potpuno vas razumijem. Ne bih bio ni prvi ni zadnji političar koji je rekao da nešto neće ponoviti i onda ponovi”, dodao je. “Ovo obećanje je jednako onome kad smo obećali da ćemo očistiti Hrvojevu, uvesti red u grad i Istočnu obalu. Ovako nešto, iz mojih usta, ja vam garantiram, neće se ponoviti”, tvrdi Ivošević, prenosi Dalmatinski portal.

“Ja sam tu ako imate još kakvo pitanje o ovom slučaju jer ne smatram primjerenim izaći pred medije i onda ne odgovarati na pitanja. Vi imate pravo raditi svoj posao. Trudit ću se da maksimalno olakšam dostupnost svih informacija’, kazao je zamjenik splitskog gradonačelnika., prenosi TELEGRAM