Davor Bernardić ljubi bogatu Slavonku, a priča se i o zarukama. Lijepa nasljednica Senka oborila s nogu bivšeg šefa SDP-a….

Davor Bernardić ljubi bogatu Slavonku, a priča se i o zarukama. Lijepa nasljednica Senka oborila s nogu bivšeg šefa SDP-a….

Bivšem predsjedniku SDP-a Davoru Bernardiću napokon se stanje u životu,privatnom doduše, popravilo. Nakon političkog i bračnog kraha, Bernardića jedno vrijeme nije bilo na ‘mapi’, a onda se odnedavno učestalo počeo pojavljivati a čini se da se i ponovno zaljubio. Moglo bi se čak reći da je Davoru upala sjekira u med.

Kako prenosi dnevno.hr, već je neko vrijeme u ljubavnoj vezi s atraktivnom Slavonkom iz Čepina – Senkom Zavišić.

Svoju izabranicu skriva od javnosti, ali su mještani slavonske općine primijetili njegove učestale posjete kod jednog lokalnog HDZ-ovca. A kako navedeni portal piše, par se navodno i zaručio.

Oni koji poznaju Senku, kažu za nju da je školovana i iznimno inteligentna mlada dama, a njezini su sugrađani dodali da je nedavno i doktorirala te da predaje na jednom fakultetu. Čepinci kažu da je Bernardićeva draga jako dobra djevojka, otvorena i spremna svima pomoći.

Također, dodaju da nije nimalo prepotentna iako bi, s obzirom na obiteljsku imovinu, itekako mogla biti. Naime, Zavišići su navodno imućna i poduzetnička obitelj koja se, uz ostalo, bavila proizvodnjom sokova, piše story.

Zavišići se, prema podacima iz Poslovne Hrvatske, povezuju s čepinskom tvrtkom Eureka, čiji su vlasnici Mislav i Danica Zavišić, Bernardićeva odabranica Senka u obiteljskoj je tvrtki članica Uprave, dok je kao direktorica tvrtke navedena Željka Zavišić. Čepinci tvrde da je obitelj Zavišić nedavno sagradila vilu u Vodicama, posjeduju i kuću s bazenom u Slavoniji, stanove u Makarskoj te dva stana u Zagrebu, piše net.hr.

Inače, Bernardić se 2019. godine razveo od bivše supruge Irene nakon osam godina braka, a javnost je o tome obavijestio putem službene e-pošte SDP-a.

‘Ovim putem želim obavijestiti medije da smo moja, sada već bivša, supruga Irena i ja odlučili krenuti svatko svojim putem te smo se razveli. Nakon zajednički provedenih godina ispunjenih ljubavlju i međusobnim razumijevanjem u život dalje krećemo kao dobri prijatelji. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo da je poštujete’, napisao je Bernardić koji nikada nije otkrio razlog koji stoji iza razvoda.

Njegova bivša supruga je uvijek bila prilično samozatajna te je izbjegavala medijsku pozornost, pa se o njoj ne zna baš previše a špekuliralo se je da je Irena Beru napustila, a priče su bile i da je krivnja za raspad braka na njemu jer teško odolijeva atraktivnim damama koje ga oblijeću,napisao je dnevno.hr.

Što je istina vjerojatno se nikada neće saznati, pogotovo jer je Bernardić okrenuo novu stranicu u životu., sve prenosi slobodna dalmacija