Pernar izbačen s jedrilice: On je rasist i sociopat, 18 sati dnevno je na internetu…

Pernar izbačen s jedrilice: On je rasist i sociopat, 18 sati dnevno je na internetu…

SKIPERICA Lexi koja je proteklih mjeseci na Karibima učila Ivana Pernara jedriti, odlučila ga je izbaciti s plovila. Na svom blogu je opisala zašto je donijela tu tešku odluku. Ukratko – zato što je Pernar, kako kaže, sociopat, rasist, citira Hitlera, mrzi Židove i strašno je nesposoban na jedrilici. Lexi tvrdi da je Pernar narcis te da je nekoliko puta vikao na nju.

Uglavnom, više ga ne može podnijeti na brodu i uskoro će ga iskrcati.

Lexi je na svom blogu objavila poduži post o Pernaru. U njemu navodi sve razloge zašto ga izbacuje s jedrilice, ali naglašava da nije otkrila 90% stvari o bivšem saborskom zastupniku. Prema njezinim riječima, Pernar 18 sati dnevno surfa internetom i “upija sve najgore što postoji online”., prenosi index.hr

“Moj član posade je divlji RASIST…! Žestoko protiv crnaca i teški antisemit. Toliko rečenica počinje stvarima kao što su “…s crncem se nikad ne možeš opustiti”…”, piše Lexi.

Pernar često citira i Hitlera, dodaje.

“Židovi su krivi”, “Hitler je rekao”, voli često citirati Hitlera. “Hitler je trebao dovršiti konačno rješenje”, “Holokaust je samo židovska propaganda”, “ropstvo je bilo samo crna propaganda”, nabraja Lexi Pernarove izjave.

“Istina je, on je sociopat, rasist i obožava naciste”, piše Lexi.

Dodaje da je Pernar jako loš i na brodu.

“On u svemu podbacuje…. konstantno. Nije koristan. Više tereta nego pomoći, više troškova nego koristi. Još uvijek moram sama odraditi 95% svih poslova jedrenja. Ne bavi se plovidbom, ne obraća pažnju, nije proaktivan i nije prisutan u trenutku, uvijek na telefonu ili izgubljen u vlastitim mislima. Gotovo da uopće ne primjećuje moje postojanje i jedrilicu”, piše Lexi.

Osim toga, Pernar je svoju skipericu tračao sa Slovenkom koju je upoznao, a osim toga nekoliko puta se i derao na nju. Njezinu ispovijest o plovidbi s Ivanom Pernarom u cijelosti možete pročitati OVDJE.