FOTO/Zarađuje oko 330 tisuća kuna godišnje, ali atraktivna crnka i dalje živi s roditeljima i kupuje na akcijama…

FOTO/Zarađuje oko 330 tisuća kuna godišnje, ali atraktivna crnka i dalje živi s roditeljima i kupuje na akcijama…

Godišnja zarada ove atraktivne crnke dvostruko je veća od one prosječne u Ujedinjenom Kraljevstvu, no ona svejedno štedi baš na svemu. Prilikom odlaska u trgovinu obavezno gleda popuste i kupone kako bi potrošila minimalno

Alaw Haff (24), model i influencerica iz Walesa, koju na instagramu prati više od 68 tisuća ljudi, živi pomalo neobičan život.

Naime, njezinoj štedljivosti nema kraja, a luksuzan život koji promovira na društvenim mrežama u stvarnosti je potpuno drugačiji. Ne zato što nema, već zato što ne želi. 

Ova atraktivna crnka, kako pišu strani mediji, godišnje zarađuje oko 44 tisuće eura, što je nešto više od 330 tisuća kuna. No, unatoč ogromnoj zaradi, ona i dalje živi s roditeljima kako ne bi plaćala najam i režije, sama, u nekom unajmljenom stanu. 

Iako joj je godišnja zarada duplo veća od one prosječne u Ujedinjenom Kraljevstvu, influenserica štedi baš na svemu. Prilikom odlaska u trgovinu obavezno gleda popuste, a za kupnju često koristi i kupone kako bi maksimalno smanjila račun i ‘prošla povoljnije’. , pišu 24sata

FOTO: ALAW HAff