Par sati prije zločina gol šetao po Rijeci, nastupio u popularnom TV talent showu

Par sati prije zločina gol šetao po Rijeci, nastupio u popularnom TV talent showu

Prema izjavama svjedoka, riječ je o uličnom pjevaču koji je na Korzu pjevao crkvene pjesme

Ubojstvo koje se dogodilo u kafiću Pin na Pavlinskom trgu u samom središtu Rijeke, u blizini Korza, potreslo je Hrvatsku.

Muškarac je usmrtio žensku osobu, a u kafiću je došlo i do tučnjave. Hitna medicinska pomoć pokušala je reanimirati nesretnu ženu, ali bezuspješno., doznaje jutarnji list

Prema izjavama svjedoka, ubojica iz kafića Pin ulični je pjevač kojeg su prolaznici na Korzu često znali viđati i slušati kako, preko mikrofona i pojačala, sjedi na podu i na sav glas pjeva crkvene pjesme.

Na dan ubojstva, viđen je kako šeće potpuno gol po ulici na Belvederu, što je i fotografirano te objavljeno u jednoj riječkoj Facebook grupi, uz poziv građanima na oprez. Koliko je poznato, nitko nije reagirao nakon što je viđen gol na ulici.

Inače, ubojica je svojevremeno nastupio i na talent showu u jednoj domaćoj TV emisiji, gdje je vrlo burno reagirao kada je žiri prekinuo njegovu izvedbu.

Vesna Vagner, 74-godišnja Riječanka, zatekla se u kafiću Pin kada se dogodilo ubojstvo. Prema njezinim riječima, radilo se o mlađem muškarcu koji je bio u društvu starije žene te ju je u jednom trenutku uz čistog mira napao.

– Oni često dolaze u taj kafić, ona je dosta starija od njega. Naručili su čaj i kavu. On je gledao u mene i konobar me je upozorio da izađem van. To me spasilo, jer bi možda i mene napao. Najednom ju je počeo vući, udarati, grebati… Bilo je strašno – ispričala nam je svjedokinja, koja, kako kaže, često dolazi u Pin popiti kavu.

Konobaru je, nakon ubojstva, kako doznajemo, pozlilo od šoka i djelatnici Hitne medicinske pomoći pružali su mu psihološku pomoć.