NISU GA MOGLI MAKNUTI: Šprajca potjerali s pozornice i ugasili mu mikrofon: ‘Zovite osiguranje!’

NISU GA MOGLI MAKNUTI: Šprajca potjerali s pozornice i ugasili mu mikrofon: ‘Zovite osiguranje!’

U prestižnom HRT-ovom studiju ‘Anton Marti‘ sinoć je dodjeljena nagrada Zlatni studio, a jednom od dobitnika, RTL-ovom Zoranu Šprajcu, nisu dopustili da završi pobjednički govor. Naime, preko njegove zahvale su pustili glazbu te mu ugasili mikrofon, a voditeljica Daniela Trbović ga je doslovno pokušala izgurati sa scene.

Šprajc se na pozornici Zlatnog studija prvi put pojavio nakon što je “Direkt” proglašen najboljom informativnom emisijom. Za govornicom je održao kratki govor uz svoju urednicu i suvoditeljicu Mojmiru Pastorčić, a onda se vratio na mjesto u očekivanju iduće kategorije – najboljeg voditelja ili voditeljice. Javlja ZAGREB INFO

”Ovo je najljepši početak idućih sedam godina, koji će voditi Mojmira. Nadam se čak i 17 godina! Molim Vas, onako kako je publika bila sa mnom kao voditeljem da budu i sa Mojmirom i njenom ekipom”, poručio je Šprajc.

”Šprajc, lani si ti odnio ovaj Zlatni studio, a ove godine ide sa mnom”, našalila se Mojmira Pastorčić.

“Žiri je naravno zamutio stvar želeći posijati sjeme razdora između mene i Mojmire i u jednoj redakciji staviti dva voditelja da budu konkurenti u istoj kategoriji… Nećete uspjeti, tim više jer dolazi vrijeme Mojmire, ja ću se malo povući i baviti nekim drugim stvarima”, poručio je.

“U tom smislu, ovo je najznačanija nagrada… Ne ne, neće biti 30 sekundi!”, rekao je i nastavio sa zahvalom.

“Bivša uprava me izbacila iz prijenosa uživo, znate kako je to završilo! Ovi su malo pametniji, morat će me izdržati… Moram se zahvaliti, ovo je vrh karijere, četiri Zlatna Studija, kad si gore na vrhu, moraš se sjetiti gdje si počeo, počeo si u ovoj kući prije 29 godina… Glavna urednica u to doba koja me dovela na televiziju bila je Marija Nemčić“, rekao je Šprajc .

U tom trenutku režija mu je ugasila mikrofon, počelo je komešanje u publici, no Šprajc se nije dao omesti. Nastavio je spominjati ljude koji su mu pomogli u ostvarivanju uspjeha, a voditeljica dodjele Daniela Trbović ga je pokušavala omesti i maknuti s pozornice.

“Molim, zovite osiguranje!”, u jednom je trenu viknula, a Šprajc je nevoljko završio svoje izlaganje i jedva otišao s pozornice. Snimljena i publika kojoj se ovaj ‘skeč naguravanja’ nije svidio – glumci Jelena Miholjević i Filip Riđički ‘uhvaćeni’ su kako gledaju u pod, vjerojatno čekajući da ta situacija na pozornici što prije završi. Vijest je na LINKU

DEMOS MEDIA