Užas u Zagrebu: Muškarac pokušao oteti 10-godišnjakinju koja se vraćala iz škole

Užas u Zagrebu: Muškarac pokušao oteti 10-godišnjakinju koja se vraćala iz škole

U utorak oko 12:30 nepoznati muškarac pokušao je u Zagrebu nagovoriti 10-godišnjakinju da uđe s njim u automobil tvrdeći da ga je po nju poslala njezina majka. Srećom, djevojčica na to nije reagirala. Policija je potvrdila da su imali dojavu, ali o detaljima nisu mogli govoriti jer je istraga u tijeku.

Jedna je majka u Facebook grupi “Za bolje sutra – za Borovje!” podijelila što je njena kći doživjela u utorak oko 12:30.

“Prije sat vremena kad se moja 10-godišnja kći vraćala kući iz škole, na cesti se pored nje zaustavio crni automobil. Muškarac joj je rekao da ga je poslala njezina mama da ju pokupi. Srećom pa je moja cura samo nastavila hodati.

Javila sam školi i policiji. Prenesite svojim klincima da paze. Policajci sad po kvartu traže kamere. U MUP-u su nam rekli da je ovo drugi slučaj na istu priču u zadnjih 10 dana na području Zagreba. Muškarac je smeđe/plave kose u crnoj jakni, mlađi”, navela je.

Zagrebačka policija je za DNEVNIK.hr potvrdila da je zaprimila dojavu oko 12:40 sati o “komunikaciji nepoznatog muškarca i djeteta”.