Organizira se novi prosvjed: Sinčić i Miletić dijele plakat za protest protiv korona mjera

Organizira se novi prosvjed: Sinčić i Miletić dijele plakat za protest protiv korona mjera

Koliko li su samo korona profiteri dosad zaradili na PCR testovima, napisao je Sinčić na svom Facebook profilu

U utorak, 1. veljače, u Zagrebu će se održati još jedan prosvjed – i ovaj put protiv covid mjera. Slična okupljanja najavljena su i u drugim gradovima, a Ivan Vilibor Sinčić na svom Facebooku objavio je plakat kao najavu za prosvjed.

– Maknite se što dalje od naše djece! Koliko li su samo korona profiteri dosad zaradili na PCR testovima? – napisao je Sinčić na Facebooku., prenosi jutarnji list

– Nema kompromisa kad su djeca u pitanju! Zdravlje i sigurnost djece su na prvome mjestu, a ovi fašisti koji uništavaju djeci mladost i zdravlje trebaju što prije odustati od njihovih fašističkih planova – dodao je poslije u komentarima.

Na prosvjed je na svom Facebook profilu pozvao i Marin Miletić iz Mosta.

– Država kao pijani milijarder: baca 70 milijuna kuna potpuno nepotrebno na testiranje djece, a klinci nemaju sapuna i toaletnog papira u školama! Ministre, sramite se!

Radio sam 16 godina kao vjeroučitelj, 14 godina sam bio razrednik u najvećoj riječkoj gimnaziji – Sušačkoj. Uz sav trud ravnateljice, osoblja – često se događalo da učenici nemaju niti sapuna niti toaletnog papira u školi. A Sušačka je ‘elitna’ gimnazija. Kolege iz drugih škola me danas zovu i kažu da je ovo ludilo od Capaka i Fuchsa! Pa učenici nemaju toalet papira, osnovnog pribora za nastavu, sapuna, a Plenkovićeva ekipica troši 70 milijuna kuna na suludo testitanje zdrave djece koja bi tako trebala dokazati da su zdrava.

Roditelji, ne nasjedajte na ove mučke igre sjena i obmana. I u nekim drugim državama krenuli su ovako naizgled naivno pa su preko noći uveli druge puno teže mjere za djecu. Dakle, borite se za svoje klince. Ovaj utorak u 10 sati je mirni prosvjed ispred HZJZ-a. Neka miču šape dalje od naše djece! – poručio je Miletić.