Neviđeno: Napala ženu od ljubavnika i rasturila joj cijelu kuću…

Neviđeno: Napala ženu od ljubavnika i rasturila joj cijelu kuću…

Nesvakidašnji događaj zbio se krajem listopada prošle godine u Lemešu pored Križevaca. Žena (podaci poznati redakciji) prijetila je supruzi muškarca kojem je bila ljubavnica.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– J**** ti mrtvu mater, sad te budem ubila, gdje si, ja sam na tvojem dvoru – grmila je na mobitel ženi koju je očito smatrala preprekom u nastavku veze s njezinim mužem. No, to nije bilo sve, nakon što ju je nazvala na mobitel, bijesna je Križevčanka ušla u kuću svog negdašnjeg ljubavnika i njegove žene i u njoj napravila pravi kaos.

Kako se navodi u optužnici koju su nakon kaznene prijave policije i istrage protiv sumanute Križevčanke podignuli bjelovarski tužitelji, ona je iz kuće iznijela pokrivače i jastuk s kreveta, a rublje koje se sušilo na stalku također je bacila na dvorište. Zatim, nakon što se vratila u kuću, ušla je u kuhinju gdje je prevrnula stol i stolice i porazbijala više vrsta raznog posuđa kao i staklo na pećnici. Nakon toga svoj uništavački pohod nastavila je u dnevnoj sobi gdje je preokrenula trosjed i razbacala stvari po kući.

Optužnicu je nedavno potvrdio Općinski sud u Bjelovaru, mjesno nadležan za križevački kraj. Okrivljena žena tereti se za kazneno djelo prijetnje zbog kojeg može biti osuđena do tri godine zatvora i za kazneno djelo oštećenja tuđe stvari za koje je zakonom predviđena kazna do dvije godine zatvora.

Sudsko vijeće na čelu sa sutkinjom Ivankom Zeman tijekom ispitivanja optužnice utvrdilo je kako dokazi i dokumentacija u spisu u dovoljnoj mjeri potvrđuju postojanje osnovane sumnje na razini dovoljne vjerojatnosti da se optužnica potvrdi. Vijeće je utvrdilo kako nisu ispunjeni uvjeti za odbacivanje optužnice, a nema niti nedostataka za vraćanje državnom odvjetniku, tako da je optužnica potvrđena., prenosi podravski.hr