Ancelotti otkrio: “Luka Modrić ima doživotni ugovor u Real Madridu!”

Ancelotti otkrio: “Luka Modrić ima doživotni ugovor u Real Madridu!”

Luka Modrić je proglašen i za najboljeg igrača finala, a srušio je povijesni rekord.

Real Madrid sinoć je došao do naslova u Superkupu. Nogometaši slavnog madridskog kluba s 2:0 su pobijedili Athletic Bilbao, a gol za 1:0 zabio je hrvatski kapetan Luka Modrić.

Modrić je čudesno odigrao i proglašen je igračem utakmice velikog finala, a navijači na društvenim mrežama ne mogu vjerovati koliko je Modrić dobar s 36 godina.

Hrvatski veznjak najstariji strijelac

Rodrygo je probio po desnoj strani, vrativši loptu do Modrića, koji je sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora svladao Unaia Simona. S 36 godina i 129 dana kapetan hrvatske reprezentacije je postao najstariji strijelac u španjolskom Superkupu.

Ancelotti oduševljen

Nakon utakmice jako je zadovoljan bio trener Reala Carlo Ancelotti, koji je uvjeren da će Modrić potpisati novi ugovor.

“Nije još ništa potpisao, ali Modrić ima praktički doživotni ugovor u Realu”, rekao je slavni trener.

Modriću trenutačni ugovor istječe na kraju sezone, a sve ide prema tome da će karijeru završiti baš u dresu Reala, u kojem je proveo već deset godina i osvojio brojne trofeje i nagrade.

“Puno se priča o godinama u nogometu, ali ja s 36 uživam kao nikad prije. Trudim se na terenu, a ništa nije bolje od toga da ste igrač Real Madrida. Osvojio sam 18 titula u devet godina ovdje, nadam se da će ih biti još. Jesam li bolji nego 2018.? Ne znam, ne volim govoriti o sebi. Osjećam se dobro. Neka drugi govore. Predsjednik je to rekao? Hvala mu”, rekao je Modrić.

“Što se tiče produljenja ugovora, imam dobar odnos s klubom i želim da se on nastavi, siguran sam da ćemo lako naći opciju koja zadovoljava obje strane. Ne trebaju nam ni dvije minute da se dogovorimo. Ne želim sada o tome razmišljati, poznato je što želim, nadam se da i klub tako razmišlja.”, javlja gol.hr