NOVI UDARAC ZA ‘KAUBOJE‘! PAR SATI UOČI UTAKMICE ODLUKE PROTIV SRBIJE OTPALA DVOJICA HRVATSKIH REPREZENTATIVACA

NOVI UDARAC ZA ‘KAUBOJE‘! PAR SATI UOČI UTAKMICE ODLUKE PROTIV SRBIJE OTPALA DVOJICA HRVATSKIH REPREZENTATIVACA

Današnje testiranje otkrilo je nažalost još dvojicu pozitivnih hrvatskih reprezentativaca na covid

Kaos u Szegedu se nastavlja. Nakon što smo ostali bez Marka Mamića u startu po dolaska u Mađarsku, ostali smo jučer bez Davida Mandića koji je kažnjen, te Leona Šušnje i Lovre Mihića koji su se zarazili,a da stvar bude još gora na testu uoči utakmice pozitivni su bili Zvonimir Srna i mladi vratar Matej Mandić.

Srna će jako nedostajati, dok je Mandić treći vratar, pa bi slučaj trebao biti blaži za tim. No, ima li sve to uopće bilo kakvog smisla veliko je pitanje i čeka se samo da se zaraze i domaćini Mađari, pa da Victor Orban možda odluči da sve to skupa i nema smisla igrati kako je zamišljeno.

I dobro raspoloženi navijači koji su se skupili u Szegedu svakako su željeli biti blizu timu, pa im je dopušten i prilaz hotelu u kojem je naša reprezentacija. Koliko je to u ovoj situaciji opasno, ne treba posebno ni diskutirati.

Uglavnom, osnovno pitanje je kako uopće odigrati bilo što do kraja. Potsjetimo, zbog lošeg stanja reprezentaciji su se već priključili Marin Jelinić, Željko Musa i Valentino Ravnić.

Inače, Cindrić bi trebao nastupiti, Marić također, ali Marić nije trenirao prije utakmice, pa je bilo pitanje hoće li i nastupiti protiv Srbije, no njegov je nalaz negativan i na raspolaganju je., doznaju SPORTSKE NOVOSTI