Nastavlja se potraga za Perišem u Beogradu

Nastavlja se potraga za Perišem u Beogradu

I dalje traje potraga za 27-godišnjim Splićaninom Matejom Perišem koji je nestao u Beogradu – no rezultata i dalje nema. Policija je njegovu ocu potvrdila da će se i dalje intenzivno tragati – unatoč blagdanima.

– Razgovarao sam s ljudima koji vode postupke potrage i rečeno mi je da će se potraga nastaviti i u ove blagdanske dane, uvjerili su me da neće biti smanjenja službenih osoba kao ni broja radnji, rekao je Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša u Dnevniku HTV-a.

Vrijeme je sve hladnije, očekuju se snijeg i kiša, Sava raste. Službenih informacija o rezultatima potrage, još uvijek nema, izvijestila je iz Beograda Marina Gantar.

Jučer je i premijer Plenković komentirao tijek potrage te istaknuo da je u svakodnevnoj komunikaciji s ministarstvima, koja komuniciraju sa srpskim tijelima.

– Imam dojam da još sada nemamo cjelinu slike. Ono što me zanima kao hrvatskog predsjednika Vlade, a riječ je o hrvatskom državljaninu koji je za blagdane otišao u Beograd, jest da doznamo potpunu informaciju, poručio je.

Iz MUP-a Srbije pozvali su premijera, kako navode na svojim službenim stranicama – da pokaže poštovanje prema obitelji nestalog i da svojim komentarima ne ometa pripadnike MUP-a u radu. Vijest je na LINKU

DEMOS MEDIA