Premlatio taksista u Zagrebu pa se posuo pepelom: ‘Sve mi se nakupilo, roditelji su se rastavili’

Premlatio taksista u Zagrebu pa se posuo pepelom: ‘Sve mi se nakupilo, roditelji su se rastavili’

Dvije i pol  godine od kobnog incidenta nakon provoda u zagrebačkom klubu Bunga Bunga, Ante B. sjeo je na optuženičku klupu i iznio svoju obranu. Podsjetimo, u ranim jutarnjim satima 14. travnja 2019. godine, Antu (sina voditelja službe u jednom Ministarstvu) i njegove prijatelje taksist Vladimir K. je vozio doma, no sve je krenulo nizbrdo tijekom vožnje. S malo promila u krvi, Ante se iz okomio na vozača te mu izrekao progrdne riječi, na što mu je ovaj uzvratio. Potom je mladić uhvatio taksista za vrat, a on je izvadio pištolj. Taksist je inače umirovljeni vojnik, a napomenuo je da se cijelo vrijeme trudio ne ozlijediti mladića, piše Jutarnji. Prenosi ZAGREB INFO

Nakon međusobnog prepucavanja, Ante mu je uputio nekoliko ozbiljnih udaraca. Taksist je zadobio prijelom sinusa i očne šupljine s pomakom, niz krvarenja, razderotine vjeđa i podljeve očiju. Vrlo brzo se počela širiti i uznemirujuća videosnimka tučnjave te je cijeli slučaj medijski ispraćen.

Ante je sada poručio da je radio na sebi i ispričao se Vladimiru na sudu.

“Smatram se krivim. Ne znam kako da opišem reakciju koja se dogodila jer nije bila očekivana s moje strane. Sve mi se nakupilo, roditelji su se rastavili, radio sam na sebi, imao sam i ugovor na određeno te dobru plaću, no trenutno ne radim više. A to što sam napravio te večeri, to apsolutno nije bilo lijepo. Volio bih se gospodinu Vladimiru ispričati, ako je moguće, ako dopuštate. A i želim mu se zahvaliti što nije pucao u mene iz pištolja koji mi je prislonio na glavu”, rekao je na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu.

Na pitanje sutkinje kako opravdava svoje agresivno ponašanje, Ante kaže da je to reakcija na fizičko zlostavljanje kojem je svjedočio u krugu obitelji.

“Bio sam u lošoj životnoj fazi. Iskreno se kajem i žao mi je. Imam namjeru drugačije živjeti dalje i pronaći novi posao nakon što sam prethodni izgubio jer sam imao ugovor na određeno koji mi nisu produljili”, poručio je. Vijest je na LINKU

DEMOS MEDIA