Raspudić: Nisam htio nikoga tući…

Raspudić: Nisam htio nikoga tući…

“NISAM imao nikakvu namjeru prema Grbinu, ali kad vas netko naziva ubojicama i parazitima na smrti… A mi samo želimo organizirati referendum! Mi smo ostali jedina oporba u saboru. Tko je pobio ljude u zadnjih mjesec dana kad su dopustili ulazak ljudima s covid-potvrdama u bolnice!

Nisam htio nikoga tući, nikad nisam nikoga tukao. Spala mi je maska u jednom trenutku i onda je tu kolegica Glasovac rekla da stavim masku, a ja sam joj rekao da je HDZ-ova higijeničarka”, rekao je Raspudić o sukobu do kojeg je došlo u saboru prije izglasavanja Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Grbin im poručio da parazitiraju

Podsjetimo, u saboru je tijekom glasanja o amandmanima na zakone došlo do sukoba zastupnika. Mostovce je razljutio Peđa Grbin.

“A ovim parazitima koji parazitiraju kao što je Željka Markić parazitirala na ženskom tijelu ipak pružam ruku suradnje. Izađite za govornicu i pozovite građane Hrvatske da se cijepe”, rekao je Grbin, a Jandroković ga je opomenuo. “To reci Milanoviću kad smiješ, kukavico jedna”, odgovorio je Grmoja, a Selak Raspudić Grbinu je rekla da se srami.

Zatim se Nino Raspudić dignuo iz klupe, došao do Grbina i počeo mu nešto glasno objašnjavati. Do Grbina je došao i Miro Bulj. Marija Selak Raspudić je vikala: “Iznesite me van!” Javlja Index

Video izjavu možete pogledati OVDJE