POMOZIMO ELINU

Kao što ste, sigurni smo, već vidjeli, ovaj četvrtak (16. prosinca) održat će se Donacijska sportska večer za Elina -javljaju iz NK MARSONIJA

Riječ je o mladom Elinu Mašiću, sinu bivšeg Marsonijinog igrača Armina, koji je Bijelo-crni dres nosio u periodu kada je klub igrao 1. HNL, a danas je trener u mlađim uzrastima NK Marsonije. Elinu je dijagnosticiran tumor na mozgu, zbog čega je podvrgnut hitnom liječenju u Njemačkoj. Uz njega je i njegova obitelj, koja je izložena velikim financijskim izdacima, zbog čega su Slavonski Brod i Hrvatska odlučili još jednom pokazati koliko srce imaju te pomoći obitelji Mašić u ovim teškim trenucima.

U tu svrhu, organizirane su malonogometne utakmice, a osim pionira NK Marsonije, koji će svoju utakmicu odigrati u 17:00, zaigrat će i mlađi te stariji veterani Marse, kao i ekipa Humane zvijezde Hrvatske, i to u sljedećim sastavima:

Mlađi veterani NK Marsonia – Ivica Olić, Mario Mandžukić, Goran Rubil, Mario Tadić, Bernard Brnjić, Danijel Cesarec, Braslav Ostojić, Dino Durak i Igor Ostopanj (trener: Miroslav Buljan)

Stariji veterani NK Marsonia – Marijan Zovko, Edin Mujčin, Zemir Mujčin, Veldin Karić, Dinko Rosandić, Luciano Zgrablić, Mario Jozić, Josip Markovinović, Anto Petrović, Ivica Antolić, Dragan Tomas, Josip Lončarević, Vjekoslav Martinović, Mato Mandžukić i Hrvoje Borevković (trener: Ilija Lončarević)

Humane zvijezde Hrvatske – Vjekoslav Škrinjar, Boris Živković, Goran Vlaović, Mario Stanić, Marko Babić, Mato Neretljak, Slaven Knezović Grof, Miroslav Žitnjak, Goran Jurić, Robert Špehar, Antun Labak, Miroslav Bičanić, Željko Ačkar (izbornik: Ivica Grnja)

Ove utakmice igrat će se od 18 sati u dvorani Vijuš, a sav prihod od prodaje ulaznica bit će doniran za liječenje Elina Mašića. Cijena ulaznica je 20 kn, a oni koji neće moći fizički biti u dvorani, 𝗽𝗿𝗶𝗷𝗲𝗻𝗼𝘀 𝘂𝘁𝗮𝗸𝗺𝗶𝗰𝗮 𝗺𝗼𝗰́𝗶 𝗰́𝗲 𝗽𝗿𝗮𝘁𝗶𝘁𝗶 𝗻𝗮 𝗙𝗮𝗰𝗲𝗯𝗼𝗼𝗸 𝗽𝗿𝗼𝗳𝗶𝗹𝘂 𝗡𝗞 𝗠𝗮𝗿𝘀𝗼𝗻𝗶𝗷𝗲. Osim kupnjom ulaznica, novac možete donirati i putem sljedeće poveznice: https://www.gofundme.com/f/pomozimu-nasem-elinu-masicu…

Svi koji možete, dođite u četvrtak u dvoranu Vijuš i pomozite našem sugrađaninu u njegovoj najvažnijoj borbi – onoj za život.

DEMOS MEDIA : Izvor NK MARSONIJA