SKANDALI NA DOMAĆOJ SCENI: Oni su ostavili supruge zbog ljubavnica, neke od njih bile su i trudne

SKANDALI NA DOMAĆOJ SCENI: Oni su ostavili supruge zbog ljubavnica, neke od njih bile su i trudne

Ljubavne bajke parova iz naše priče nisu imale sretan kraj i završile su s teškim riječima, izbacivanjima iz stanova te dugim sudskim procesima. Mnogi domaći celebovi svoj ‘prljavi veš’ nisu skrivali od javnosti, a neki su se čak ‘prepucavali’ međusobno putem medija. U nastavku smo izdvojili najzanimljivije priče. Javlja ZAGREB INFO

Bivši voditelj, urednik, producent i autor, Joško Lokas (50) iza sebe ima dva propala braka i troje djece. Njegov prvi brak bio je s novinarkom Ivanom Silom (43), s kojom ima troje djece. Bivši voditelj je izazvao medijsku pažnju 2009. godine, kada je procurila njegova afera s glumicom Natašom Janjić. Naime, upravo je zbog glumice ostavio tadašnju suprugu Ivanu koja je bila u drugom stanju. Iako se kasnije oženio s Natašom doživjeli su bračni krah. Vjenčali su se na Silvestrovo 2012. godine, a razveli su se 2014., nakon čega se glumica iselila iz zajedničkog stana. Lokas je 2015. godine prohodao s bivšom misicom turizma, Jelenom Katarinom Kapom (29) koja je 20 godina mlađa od njega, međutim 2020. godine su potvrdili prekid u medijima nakon šestogodišnje veze. Bivši gradonačelnik Splita, poduzetnik i političar, Željko Kerum (61) ostavio je svoju suprugu zbog mlađahne Fani Horvat s kojom je godinama bio u vezi. Najpoznatija splitska veza, zbog koje je Kerum ostavio svoju dugogodišnju suprugu nakon 20 godina braka, bila je tema svih medija. Fani je upoznala Keruma dok je još bila studentica menadžmenta, a o njihovom ljubavnom odnosu ‘brujio’ je cijeli Split. Osim toga bila je jedna od sudionica izbora za Miss. Sa samo 17 godina samouvjereno se natjecala na izboru za Miss Dalmacije 2002. godine u zlatnom kupaćem kostimu.

Naime,  2009. godine gostujući u emisiji TV-a Dalmacija, čiji je vlasnik, Kerum je priznao kako ima ljubavnicu s kojom očekuje dijete te da zbog nje napušta obitelj.

“Ne želim povrijediti ni djecu, ni suprugu, ni rodbinu, ali moram to ovako kazati: napuštam suprugu. Pet godina sam u ljubavnoj vezi s mladom Fani Horvat s kojom očekujem i dijete. O ovoj temi više nikada neću govoriti”, poručio je tada javnosti.Ankica Kerum nikada nije dala izjavu za medije. Pjevač Boris Novković (53), ostavio je trudnu suprugu Luciju koju je varao sa slikaricom Ivom Višošević. Estradni par upoznao se 2000. godine na jednom festivalu s kojeg je Lucija izvještavala kao novinarka. Sudbonosno ‘da’ rekli su šest godina nakon njegova prvog razvoda. Zanimljivo je da je pjevač s s prvom suprugom, glumicom Bojanom Vejzović bio u braku pet godina, a razveli su se početkom 1997. iz sličnih razloga.

Iva Višošević i Boris upoznali su se na snimanju njegovog spota “Ni na nebu, ni na zemlji” 2011. Od supruge Lucije razveo se nakon devet godina braka, a tome je kumovala njegova veza s Ivom. Ljubav je potrajala trajala je tri i po godine, a Boris je kao razlog raskida naveo ‘nepomirljive razlike’.

Prema navodima tadašnjih medija Boris je supruzi Luciji odmah rekao da se zaljubio u drugu ženu, a nekoliko puta je u intervjuima izjavio da je bolje da se razvede, nego da živi u lažnom moralu.

S velikom ljubavlju brinuo za sinove Nou i Bona i nakon razvoda. Vijest je na LINKU

DEMOS MEDIA