Plenković: Građani imaju izbor između anarhije i onih koji su za red…

Plenković: Građani imaju izbor između anarhije i onih koji su za red…

Danas je održana sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a, a po završetku izjavu je dao predsjednik stranke Andrej Plenković.

Plenković je najprije zahvalio Tomi Medvedu na svemu što je učinio u organizaciji Dana sjećanja u Vukovaru, a najavio je i dolazak francuskog predsjednika Emmanuela Macrona koji prvi put dolazi u posjet Hrvatskoj.

“Razmotrili smo općepoznatu činjenicu da je naša Vlada i Stožer bio vrlo obazriv u odnosu na druge zemlje poštujući prava građana”, kaže Plenković koji smatra i  da je Vlada bila uspješna u tome da zadrži što je moguće normalniji način života.

“Osvrnuli smo se i na prosvjede i konstatirali da nema dilema da su prosvjedi imali politički karakter i da su na njima bili lideri političkih stranaka koji pokušavaju profitirati na koroni”, kaže.

“Naši građani imaju izbor između anarhije i neodgovornih i onih koji su za red”, kaže Plenković dodjaući da će se ta razlika sada jako vidjeti jer će Vlada predložiti izmjene Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti. Javlja N1