Ljuti Kolakušić Plenkoviću: Nakon uhićenja Žalac za tebe su sva vrata europskih funkcija trajno zatvorena. To znaš i sam, a i mi u Hrvatskoj ćemo se pobrinuti da tako bude…

Ljuti Kolakušić Plenkoviću: Nakon uhićenja Žalac za tebe su sva vrata europskih funkcija trajno zatvorena. To znaš i sam, a i mi u Hrvatskoj ćemo se pobrinuti da tako bude…

EU zastupnik Mislav Kolakušić oglasio se na fb-u:

Plenkoviću, nakon što ti je europska tužiteljica uhitila ministricu i blisku suradnicu za tebe su sva vrata europskih funkcija trajno zatvorena. To znaš i sam, a i mi u Hrvatskoj ćemo se pobrinuti da tako bude.

Mislio sam da ne postoji veći lažljivac od tebe, ali sam se prevario, danas si stariji jedan dan pa si opet nadmašio samoga sebe. Ali ovaj put si opet pobjegao natrag u jazbinu i poslao svoje novinarčiće da šire laži o tome da sam se cijepio. Nisam niti neću, a ako budeš išao silom i uveo obvezno cijepljenje, odgovorit ću silom.
#sanitarnikordonprotivhdza”, napisao je Kolakušić.

Ranije je napisao:

Mislav Kolakušić: Plenkoviću, članu nedavno osuđene kriminalne organizacije i kompiću uhićene ministrice koja danas sjedi u Remetincu i čeka suđenje zbog pljačke javnog novca, opet si ispuzao i pomislio da imaš nešto pametno za reći. Naravno, opet si ispao tutlek.

Spočitavaš mi da me u Europskom parlamentu ne poznaju pa mi nije jasno kako je moguće da je 26. lipnja 2021. 620 zastupnika od 705 glasalo za usvajanje mog izvješća na plenarnoj sjednici.
Zašto se spuštaš na tako niske laži, zašto se brukaš i lupetaš da sam poslije prosvjeda ušao u avion i otišao u Bruxelles, kada sam bio s obitelji u Zagrebu i tek danas sjeo u suprugin automobil i došao u Strasbourg na plenarnu sjednicu.

Što se tebe tiče, za tebe ni u Europi niti u Hrvatskoj nitko nije čuo dok te tvoj tatica Eks (Šeks) nije odlučio staviti za šefa kriminalne organizacije. Da to nije učinio i dalje bi lupao štambilje kao što ćeš ih nastaviti lupati nakon parlamentarnih izbora.

Pozdrav iz Strasbourga