NA TRI SATA OD ZAGREBA: Tko je za cijepljenje spreman, zauzvrat dobije prostitutku, a evo što sve dolazi u ‘paketu’

NA TRI SATA OD ZAGREBA: Tko je za cijepljenje spreman, zauzvrat dobije prostitutku, a evo što sve dolazi u ‘paketu’

U mnogim zemljama se značajno zakomplicirala situacija s virusom pa vlasti čine sve što je u njihovoj moći kako bi raznim načinima potaknuli sugrađane na cijepljenje. Javlja ZAGREB INFO

Naime, u Austriju su se počele događati bizarne situacije potaknute pandemijom koja je prouzrokovala kaos na globalnoj razini. Političarima, liječnicima i znanstvenicima su se u borbi protiv pandemije u Austriji upravo pridružili i vlasnici bordela.

Jedan bečki “salon za masažu sa sretnim završetkom” ponudio je svoje djevojke svima koji se odluče za cijepljenje, te na taj način odlučio povećati postotak procijepljenosti.

U prijevodu svatko tko u sebe ubrizga cjepivo, bez obzira na proizvođača, može birati koju će prostitutku imati samo za sebe na pola sata.

Osim toga, Austrijanci se ne mogu pohvaliti visokom stopom procijepljenosti, trenutačno je samo oko 64% populacije primilo cjepivo, pa situacija izmiče kontroli.

“Nažalost, zbog pandemije nam je broj klijenata pao za 50%. Nadamo se da će ova naša inicijativa polučiti dobre rezultate i da će broj naših mušterija ipak početi rasti”, poručili su iz tog bordela.Ako već slučajno putujete u prijestolnicu Austrije i trebate dodatni motiv kako biste primili cjepivo, u pitanju je lokal imena FunPalast koji je po svemu sudeći pobudio interes velikog broja Austrijanaca. Vijest je na LINKU

DEMOS MEDIA