Vjenčanje iz noćne more: Došla poznanici na pir, donijela skup poklon, a na kraju je dočekao hladan tuš

Vjenčanje iz noćne more: Došla poznanici na pir, donijela skup poklon, a na kraju je dočekao hladan tuš

Odlasku na svadena veselja ljudi se većinom raduju jer uživaju uz drage ljude, muziku, hranu i piće. Međutim, jedna Marijana iz Beograda otišla je na svadbu kod svoje poznanice i prošla kao “bosa po trnju”. Njena ispovijest šokirat će sve. Prenosi SLOBODNA DALMACIJA

Marijana je pozvana na svadbu poznanice, a kako mlada živi na visokoj nozi, dugo se razmišljala što darovati mladencima, a da se ne osramoti, ali i što obući za takvo društvo. Kako je zaposlena s prosječnom plaćom, odvajala je novac nekoliko mjeseci ranije i kada je došao dan svadbe, obukla je novu haljinu, ponijela luksuzan poklon i, zajedno s još pet prijateljica, uputila se u poznati klub u kojemu se veselje organiziralo, piše Mondo.

Prvi šok uslijedio je odmah na ulazu. Na vratima ih je dočekala djevojka koja im je objasnila koji je stol za koji treba sjesti, ali i gdje da ostavi jaknu. Ništa ne bi bilo neobično da Marijana nije ostavila jaknu, a momak koji čuva garderobu zatražio 13 kuna!

“Jasno mi je da se čuvanje garderobe naplaćuje u noćnim klubovima, ali da se naplaćuje na svadbama, još nisam čula. Nema veze, hajde za 13 kuna neću propasti. Sigurno nisu mladenci to željeli, sigurno je takav uvjet od lokala”, ispričala nam je Marijana.

 FISKALIZIRANI RAČUN KAO ‘HLADAN TUŠ’

Smjestili su ih za stol i odmah poslužili piće. Djevojke su se željele opustiti pa su u startu uzele po koju čašicu alkohola. Uživale su uz glazbu i odlično se provele. Međutim, kada je došlo vrijeme da se krene kući uslijedio je “hladan tuš”.

“Pozdravile smo se s mladencima i spremale da krenemo, u tom trenutku prišao nam je konobar. Zamolio nas je da naplati račun, a mi smo se šokirane pogledale. Problijedela sam, nisam mogla ni pomisliti da sam došla na svadbu, donijela poklon i da platim čuvanje jakne i piće koje sam popila”, rekla nam je Marijana.

Kada im je konobar dao fiskalni račun, na njemu je stajala vrijednost od 1150 kuna za sve ono što su njih šest popile tu večer.

“Pogledale smo se, pogledale mladence pa ljude okolo. Onda sam shvatila da za još jedan stol stiže račun i da ne sanjam. Što ćemo, uhvatili smo se za novčanike i nekako prikupile svotu koju nam je konobar tražio. Izletjele smo van bez riječi. Neko vrijeme ni jedna nije mogla progovoriti od šoka koji smo doživjele”, rekla je Marijana.

Nakon svadbe javila joj se mlada koja je zahvalila za dolazak i predivan dar, luksuznu sliku koja će, kako joj je rekla, sigurno krasiti njihovu dnevnu sobu, ali o ispostavi računa nije rekla ni riječ.

Šta biste vi uradili da ste u situaciji u kojoj se Marijana našla?, piše Mondo. Vijest je na LINKU

DEMOS MEDIA