Krenuo natječaj za energetsku obnovu kuća, stranica opet ne radi

Krenuo natječaj za energetsku obnovu kuća, stranica opet ne radi

foto: Ministarstvo prostornog uređenja,...

Javlja INDEX.HR. ČITATELJI nam javljaju da opet ne radi stranica Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost koji su se morali prijaviti za energetsku obnovu kuća.

Javljaju im da od devet sati ujutro ne radi stranica, ne mogu se ulogirati u svoje korisnički račune, niti poslati prigovor.

Fond raspisao natječaj, sustav im ne radi

Fond je raspisao natječaj za dodjelu sredstva za neposredno sufinanciranje energetske obnove postojećih obiteljskih kuća koje nisu oštećene u potresu.

Njihov tekst natječaja prenosimo u nastavku.

“Fond dodjeljuje sredstva za neposredno sufinanciranje energetske obnove postojećih obiteljskih kuća koje nisu oštećene u potresu odnosno za sufinanciranje mjera sukladno Tehničkim uvjetima Poziva. Mjere koje se sufinanciraju: 

A1. – cjelovita energetska obnova koja obuhvaća povećanje toplinske zaštite elemenata vanjske ovojnice grijanog prostora kroz provedbu minimalno jedne od mjera na vanjskoj ovojnici obiteljske kuće i ugradnju sustava za korištenje obnovljivih izvora energije 

A2. – povećanje toplinske zaštite elemenata vanjske ovojnice grijanog prostora kroz provedbu minimalno jedne od mjera na vanjskoj ovojnici obiteljske kuće. Više na LINKU

DEMOS MEDIA